Започна записването за 10-ото юбилейно издание на студентското състезание Рекламна

...
Започна записването за 10-ото юбилейно издание на студентското състезание Рекламна
Коментари Харесай

Стартира записването за 10-ото юбилейно издание на „Рекламна академия“


Започна записването за 10-ото юбилейно издание на студентското съревнование „ Рекламна академия “. към този момент е отворена и ще бъде дейна до 6 февруари 2023 година

„ Рекламна академия “ е тристранен план на Нов български университет ), Българската асоциация на рекламодателите и Българската асоциация на информационните организации.

„ Рекламна академия “ е не просто един учебен план, който сервира доста познания и развива умения, а сцена за среща на цялата информационна промишленост. Среща, в която студенти, рекламодатели и организации работят дружно, опознават се, образуват разбирането си за бъдещето на тази промишленост. За своите 10 сезона „ Рекламна академия “ се трансформира в сцена за студентите, за които рекламата е предопределение. Сцена, на която като същински артисти студентите влизат в разнообразни функции, забавляват се, развиват гения си и дават максимума от своите благоприятни условия “, споделя доцент доктор Кристиян Постаджиян, заместник-ректор по образователната активност в Нов български университет.

Инициативата се организира под мотото „ Практиката е най-хубавият преподавател “ , която ще сплоти в реализацията на общи планове студенти и потвърдени практикуващи специалисти от целия рекламен и информационен бранш в България.,,Рекламна академия “ събира хората за както кариерно развиване, по този начин и личностно.

„ Тази самодейност е превъзходен образец за дългогодишно и ослепително съдействие сред университет и бизнес. Освен познания, на практика опит и действителни проблеми „ Рекламна академия “ дава скъпа опция да бъде усетен духът и ритъмът на нашата специалност. Със своя синтезиран и новаторски формат този студентски конкурс основава атмосфера, която превзема и въодушевява бъдещите експерти. Всъщност огромна част от участниците и спечелилите в „ Рекламна академия “ към този момент са водещи експерти, които през днешния ден построяват професионалния образ на информационната промишленост в България “, споделя Чавдар Кенаров, ръководител на Българската асоциация на информационните организации (БАКА).

„ Рекламна академия “ 2023 ще се организира в границите на 5 дни – от 13 до 17 февруари , на територията на Нов български университет . Участие ще имат опция да вземат почти 200 студенти, които ще се състезават в 20 тима. Всеки тим ще има разполагаем за съдействие и насоки един наставник рекламодател и двама ментори – представители на информационни организации. През първите девет сезона в,,Рекламна академия “ са взели участие 1701 студенти, а тази година за първи път ще вземат присъединяване и задгранични студенти – от Дания, Гърция, Франция и Германия.

„ Тристранният план на Нов български университет, БАР и БАКА „ Рекламна академия “ се наложи като един от най-значимите планове, свързващи бизнеса и студентите по реклама и маркетинг. За рекламодателите той носи забележителна изгода, тъй като оказва помощ за насочена към практиката подготовка, открива гениите и ги стимулира да се осъществят в България, което оказва помощ за стабилизиране на трудовия пазар “, споделя доктор Росен Мисов, изпълнителен шеф на Българската асоциация на рекламодателите (БАР).

„ Рекламна академия “ 2023 ще започва с лекционна част на 13 февруари в на Нов български университет. Практическите сесии ще се състоят от 13 февруари до 16 февруари в профилирани зали за екипна работа в Нов български университет. В практическата част ще имат опция да вземат участие студенти след първа година на образование в бакалавърски стратегии, както и студенти от магистърски стратегии. Добре пристигнали да се причислят ще бъдат и студенти от други висши учебни заведения, като за тях ще е належащо да заплатят такса от 75 лева, съпроводена от ентусиазъм за работа.

Презентациите на готовите тактики, противоположната връзка от експертното жури и награждаването ще се състоят още веднъж в Аулата на Нов български университет на 16 и 17 февруари. Подробна информация по отношение на програмата на,,Рекламна академия “ 2023 може да намерите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР