Започна втори сезон на Бийвъс и Бътхед на Майк Джъдж

...
Започна втори сезон на Бийвъс и Бътхед на Майк Джъдж
Коментари Харесай

Обявяват Бийвъс и Бътхед за съпруг и съпруг

Започна втори сезон на " Бийвъс и Бътхед на Майк Джъдж " - новият сериал от вселената на прословутата анимация на MTV от 90-те години на предишния век, съобщи АП. Продукцията се излъчва в платформата " Парамаунт плюс ".

В новата версия на анимационния шлагер двамата основни герои към момента се подиграват с поп културата, а външният тип и атмосферата на сериала не са се трансформирали, макар че броят на музикалните видеоклипове в наши дни е намалял.

" Това е хубостта на " Бийвъс и Бътхед " - без значение в кое десетилетие сте родени, можете да намерите метод да се привържете към тях и даже, може би, да видите частици от себе си у тях ", сподели основният маркетинг шеф на " Парамаунт плюс " Доменик ДиМелио.
Снимка: Българска телеграфна агенция
Сериалът " Бийвъс и Бътхед " се излъчва за първи път през 1993 година по канала МTV и бързо се трансформира в шлагер със седем сезона. Двамата обичани герои се завърнаха в осмия независим сезон на анимацията през 2011 година Сериалът беше обновен още един път през 2022 година

Майк Джъдж, който е основател на героите, описа, че концепцията за завръщането на сериала му е хрумнала, откакто рок групата " Португал. Дъ мен " (Portugal. The Man) го помолила да я показа в границите на фестивала " Коачела " през 2018 година благодарение на своите емблематични анимационни облици.
Снимка: Българска телеграфна агенция
В новият сезон Бийвъс и Бътхед осмиват звезди като Лил Нас Екс, Одри Нуна, Бил Гейтс, Роналд Рейгън и даже духовния преподавател Буда.

По думите на Майк Джъдж сериалът сигурно в никакъв случай няма да навлезе в политическата тема. " Мисля, че това е комедия и ние просто търсим занимателното и се опитваме да помогнем на хората да си починат от тези неща. Не мисля, че Бийвъс и Бътхед имат какво да прибавят към тази тематика ", изясни той. " Мисля, че това е утешителното в сериала: това са просто едни момчета, които не схващат доста. Те не са доста виновни. Не знаят какво значи тази дума ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР