Започна строителството на надземен паркинг в столичния квартал Слатина. Паркингът

...
Започна строителството на надземен паркинг в столичния квартал Слатина. Паркингът
Коментари Харесай

5-етажен паркинг за 6.6 милиона лева ще побира 160 автомобила до пазара Ситняково

Започна строителството на надземен паркинг в столичния квартал Слатина. Паркингът ще бъде на 5 наземни равнища, като неговия потенциал е от 157 автомобила. Проектът планува да бъдат построени на последното равнище (ниво 5) състезателен комплекс със спортно игрище с размер 20х40 метра, 2 зали за фитнес и две съблекални. Предвидени са и 16 паркоместа със зарядни станции за електрически автомобили.

Стойността на плана е почти 6.6 милиона лв.. Финансирането ще се реализира с 30% лични средства на общинското сдружение " Пазари Изток ", които нямат обществен темперамент, а останалите 70% (4 600 000 лева без ДДС) ще се обезпечат чрез дълготраен капиталов заем възложен от Фонд за устойчиви градове.
 Строежът на метрото до
Строежът на метрото до " Слатина " стартира при започване на 2023 година

Изграждането на новата линия ще коства общо 530 милиона лв. без Данък добавена стойност

" Моделът е общински търговски сдружения, които работят добре, вършат си добре спектъра и вършат положителни планове, да вземат участие със лично финансиране и да получат съфинансиране от стратегиите на Европейската комисия, и по-специално финансовите принадлежности, какъвто е фондът сега ", сподели кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, представена от БГНЕС. По думите й по този начин е построен Женския пазар и Парк " Възраждане ".

Паркингът ще се намира на гърба на зеленчуковия бранш на Пазар " Ситняково ", на който до този миг имаше действителен паркинг, за който се плащеше 2 лева на час. 

Строежът на обекта би трябвало да завърши до една година.
 Строителството на метрото до
Строителството на метрото до " Слатина " може да стартира през есента на тази година

Слатинското метро ще коства общо 525 млн. лева без ДДС
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР