Започна съдебният процес срещу обвинения за двойното убийство в Пловдив.

...
Започна съдебният процес срещу обвинения за двойното убийство в Пловдив.
Коментари Харесай

Пред Темида: Обвиненият за двойното убийство в Пловдив се оправда със самоотбрана

Започна правосъдният развой против обвинявания за двойното ликвидиране в Пловдив. На 26 ноември в града бяха открити мъртви татко и наследник.

Пред Темида подсъдимият съобщи, че е бил атакуван и е нямал избор. По данни на прокуратурата, той е прострелял със седем патрона своя бизнес-партньор и първи братовчед, както и сина му.
Задържаният за двойното ликвидиране в Пловдив е направил цялостни признания Неуредени парични връзки са повода за тежкото закононарушение
Държавното обвиняване отхвърли първичната версия, че убийството е поради неуредени финансови връзки. Двете жертви са били удряни с тъп предмет преди да бъдат убити.

Адвокатът на обвинения изиска Пловдивският областен съд да наложи непрекъсната мярка за неотклонение „ домакински арест”. Той посочи, че клиентът му е бил атакуван с юмруци и се е защитил.
Спор за пари е главният претекст за двойното ликвидиране в Пловдив Задържаният е направил цялостни признания
По думите му разногласието е бил по малък битов мотив – като „ сред роднини”. Задържаният твърди, че синът на неговия бизнес-партньор е страдал от психологично заболяване и добави, че той първи е извадил нож в кавгата.

Оръжието към момента не е открито.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР