Започна реконструкцията на продължението на улица Генерал Кесяков в най-младия

...
Започна реконструкцията на продължението на улица Генерал Кесяков в най-младия
Коментари Харесай

Костадин Димитров: Преасфалтираме улица и преобразяваме поре...

Започна реконструкцията на продължението на улица „ Генерал Кесяков ” в най-младия пловдивски регион. Строителите към този момент работят по премахването на остарелия асфалт, като следва разширението на джобовете за контейнерите за боклук и построяването на нов, полагането на два пласта асфалт, замяна капаците на ревизионните и дъждоприемните шахти.

„ И тук имаме доста сигнали. След като успяхме да преасфалтираме улицата до избрана точка, в този момент ни се удаде опция да я довършим. Постепенно микрорайон А-7 се преобразява. Малко изминахме, доста остава, само че малко по малко вървим ”, показа кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров. „ Знам, че предизвикваме краткотрайно стеснение на жителите, само че апелирам за опрощение и за малко самообладание ”, добави той.

През пролетта част от пътната артерия беше преасфалтирана и откакто завършат актуалните ремонтни действия, тя ще бъде напълно актуализирана.  Улица „ Генерал Кесяков ” е съществена в зона А-7, където тази година се прави реорганизация на инфраструктурата. Вече бяха построени тротоарите, паркингите и подстъпите към един от най-големите блокове в „ Тракия ” № 96, пред блок 82-ри, а сега строителите работят  в региона на 84-ти блок.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР