Започна регистрацията по програмата на САЩ за разнообразяване на имигрантския

...
Започна регистрацията по програмата на САЩ за разнообразяване на имигрантския
Коментари Харесай

Тръгна лотарията Зелена карта

Започна регистрацията по програмата на Съединени американски щати за нашарване на имигрантския поток (DV) за 2021 година, позната като лотарията “Зелена карта ”, оповестиха от посолството на Съединени американски щати.

Електронната система на програмата (E-DV) е Тръгорена за регистрации в 12 ч на обяд на 2 октомври и ще бъде затворена в 12 ч на обяд на 5 ноември. В този интервал претендентите ще имат достъп до електронния формуляр за присъединяване в програмата на адрес dvlottery.state.gov.

Заявки ще се одобряват единствено по електронен, а изпратени по пощата няма да се одобряват.

Всяка поръчка за присъединяване би трябвало да включва номер, страна на издаване и дата на приключване на годен, неизтекъл паспорт на главния претендент. Не се ли даде цялата информация, поръчката се дисквалификацира.

Всички участници би трябвало да се записват с настояща фотография, направена през последните шест месеца.
Законът позволява единствено един електронен формуляр за всеки участник за един регистрационен интервал. Възможно е обаче брачен партньор и брачна половинка да подадат по един обособен формуляр, като включат в него своя сватбен сътрудник, в случай че и двамата дават отговор на условията.

Попълването на електронния формуляр в програмата DV е без такса. След подаване на електронната поръчка участниците ще получат формален номер за удостоверение на регистрацията си.

Този номер е значимо да се пази до 30 септември 2021 година Единствено посредством него претендентите може да ревизират дали са изтеглени в програмата DV-2021 и, в случай че е по този начин, да получат информация за кандидатстването за виза и деня на изявлението.

Уникалният номер за удостоверение на регистрацията оказва помощ на участниците в програмата да се предпазят от измами, злоупотреби и проблеми с пощата.
Всички участници, в това число тези, които не са определени, ще могат да ревизират статуса на поръчката си за присъединяване посредством функционалността Entrant Status Check на уеб страницата на програмата dvlottery.state.gov след 5 май 2020 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР