Започна поставянето на временната сигнализация на улици в централна градска

...
Започна поставянето на временната сигнализация на улици в централна градска
Коментари Харесай

Започва ремонт на водопровода в центъра на Хасково

Започна слагането на краткотрайната сигнализация на улици в централна градска част. Това е по отношение на осъществяването на плана за реорганизация на вътрешна водопроводна мрежа в региона сред булевардите ”Съединение “,. “Раковски “ и улица “Климент Охридски “, оповестиха от кметството.

От на следващия ден започва работата по промяна на водопровода по ул. “Васил Друмев “ в сектора от кръстовището с ул. „ Георги Кирков “ до постройката на зъболечението. След неговото подменяне, работа ще продължи по водопровода на ул. “Климент Охридски “ до кръстовището с ул. “Три уши “. По време на строителните работи „ синя зона “ няма да работи, няма да се разрешава паркиране на коли в тези прави, с изключение на на живеещите в региона.

Работата по този обект е част от плана за реорганизация на вътрешна водопроводна мрежа в Хасково. За осъществяването му министъра на Министерство на регионалното развитие и кметът на община Хасково подписаха съглашение за целево финансиране с 732 500 лв.. Тези средства са за реорганизация на вътрешна водопроводна мрежа в по три обособени позиции:

Първата е за вътрешната водопроводна мрежа в региона сред булевардите “Съединение “, “Раковски “ и улица “Климент Охридски “.

Другата обгръща вътрешната водопроводна мрежа в сектор по бул. “Съединение “, от Областно пътно ръководство до шахта, намираща се зад читалище " Заря " ; подобект „ Изместване на хранитeлен тръбопровод от ул. “Панорама “ за кв. “Младежки рид “, в региона на стадион " Хасково ".

Последната позиция е за реорганизация на вътрешна водопроводна мрежа в региона сред улиците “Стара планина “, “Кавала “ и бул. “България “.

" Поднасяме своите извинения за краткотрайните неудобства на жителите и гостите на града ", споделиха още от общинската администрация

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР