Започна подмяна на водопровода по пътя Асеновград – Кърджали, в

...
Започна подмяна на водопровода по пътя Асеновград – Кърджали, в
Коментари Харесай

Сменят водопровода по пътя Асеновград - Кърджали

Започна замяна на водопровода по пътя Асеновград – Кърджали, в региона на село Червен (по основната улица „ Тракия “). Ремонтните действия стартираха в края на предходната седмица и към този момент направени 200 метра от трасето. Положени са съществена тръба и водопроводни отклонения. Инертните материали, частите за водопроводната мрежа и трудът са напълно за сметка на ВиК – Пловдив, а община Асеновград спомага с каквото е належащо.

Монтажът на оборудванията, които би трябвало да пресекат улицата, се прави посредством профилирана машина, наречена „ подземна къртица “. Целта е да не се попречва и блокира прекосяването на транспортни средства в сектора. От идната седмица започва втората права от 200 метра, в която ще бъде сменен водопроводът. Общата дължина на трасето е 1300 метра. Цел на подмяната на водопроводната мрежа е освен да се обнови и рехабилитира инсталацията, само че и да се усъвършенства водоподаването в Червен.

В региона е въведена краткотрайна организация на придвижването на моторни транспортни средства (МПС), чрез светофарна уредба. Община Асеновград благодари за търпението и разбирането на всички поданици и преминаващи. Призовават се водачите да се движат с нараснало внимание през сектора и да се преценяват със сигнализацията, с цел да не се допусне възникването на пътни произшествия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР