Започна партийната конференция на Демократическата партия, на която Джо Байдън

...
Започна партийната конференция на Демократическата партия, на която Джо Байдън
Коментари Харесай

Мишел Обама: На Тръмп му липсва емпатия

Започна партийната конференция на Демократическата партия, на която Джо Байдън публично ще бъде номиниран за претендент за президент. Бившият вицепрезидент ще има задачата да се пребори с републиканеца Доналд Тръмп на изборите през месец ноември тази година.

Форумът ще продължи четири дни и ще се организира главно онлайн поради пандемията. Акцентите са речите на видни демократи. В първия ден на конференцията поддръжка за Байдън показаха някогашният му противник в конкуренцията за номинацията – Бърни Сандърс и някогашната първа дама Мишел Обама.

Обикновено на партийното заседание има хиляди делегати, публицисти и последователи. Този път обаче поради ковид хора нямаше. В първата вечер диалозите продължиха два часа. Основни тематики бяха COVID-19 и расовата неправда. Демократи и четирима републиканци се сплотиха за една цел - всички против Тръмп и за Джо Байдън. Социалистът Бърни Сандърс пък ще има предизвикването да накара своите последователи да гласоподават за някогашния вицепрезидент.

„ Познавам Джо, той е надълбоко честен човек. Ръководен от вярата. Беше извънреден вицепрезидент. Знае какво е належащо, с цел да се оправи с стопанската система, да отблъсне пандемията и да поведе страната. И умее да слуша. Ще споделя истината и ще има вяра на науката “, показа някогашната първа дама, представена от bTV. Тя подлага на критика и сегашния президент Доналд Тръмп. Тя го дефинира като незапознат президент „ Всеки път, когато търсим в Белия дом някакво водачество, успокоение или някакво сходство на непоклатимост, това, което получаваме, е безпорядък, разделяне и цялостна липса на емпатия “, твърдо съобщи брачната половинка на президента Барак Обама.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР