Започна да се държи агресивно. Влезе във физическа саморазправа, изви

...
Започна да се държи агресивно. Влезе във физическа саморазправа, изви
Коментари Харесай

Какво Се Случва В България! Младеж Смаза От Бой Полицай След Катастрофа! Ще Се Оплакват На Бойко Борисов!

Започна да се държи нападателно. Влезе във физическа разпра, изви ми пръста на дясната ръка. Изпитах мощна болежка, скъса ми и част от униформеното облекло. С сътрудника дружно двамата успяхме да му сложим белезници, след което беше заведен в Районното ръководство за изясняване на случая, описа служителят на реда Ивайло Миладинов.

Задържаният обаче твърди друго - от по-малкия си наследник схванал за случая и незабавно отишъл да ревизира какво се е случило.

Видях една Х6-ца начело, крещя: " Сигурно са набили сина ми ". Викам " кво става, шеф? ". " Къв си ти, бе " - вика служителят на реда. Тва е сина ми, желая да запитвам какво става. " Къв си ти, бе? В пререкания ли влизаш? ", " Не, не влизам ". Белезниците и от тука като ме качиха в колата не ме откараха в ръководството - въртяха из града и от самото начало ме биха. През цялото време ме биха, не мога да вдишвам, всичко ме боли тука, описа Иван Иванов.

Той към момента няма здравно, което да удостовери думите му. От полицията пък изрично отхвърлят да е имало принуждение против него.

Изобщо не сме го предизвиквали по никакъв метод, сподели служителят на реда Ивайло Миладинов.

Комисар Васил Паргов, шеф отдел " Охранителна полиция " в Областна дирекция на МВР-Кюстендил съобщи, че сътрудниците са работили изцяло съответно. Те са подхванали всички дейности за личната сигурност и за възпиране на това лице.

Иванов не е тестван за алкохол в полицията. Признава, че е пил към 100 грама, само че е бил изцяло съответен. Категоричен е, че ще търси правата си, даже ще осведоми премиера Бойко Борисов за случая. А служителите на реда признават, че случаите на експанзия против тях не са необичайност.

Отказват да извършват нашите разпоредби, унижават ни пробват се да се саморазправят с нас физически най-много, сподели Ивайло Миладинов.

Затова от Районното ръководство в Дупница ще подхващат най-строги законови ограничения. На Иван Иванов е формиран акт по Закона за Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано и досъдебно произвеждане.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР