Започна асфалтирането на новото кръгово кръстовище на Индустриалния парк в

...
Започна асфалтирането на новото кръгово кръстовище на Индустриалния парк в
Коментари Харесай

Асфалтират кръговото кръстовище на Индустриалния парк в Шумен

Започна асфалтирането на новото кръгово кръстовище на Индустриалния парк в Шумен, което е построено на републиканския път 1-2 (старият път за Варна).

1 113 971 лева с Данък добавена стойност коства построяването на новото оборудване с четирите лъча и съпътстващата инфраструктура. То обезпечава вход към периферната част на парка от северната страна на Подзона В. Паралелно с новото строителство се прави ремонт и на съществуващото кръгово кръстовище на път 1-7. Изпълнител на дейностите e „ Автомагистрали Черно море “ АД.

Продължава асфалтирането на улици и построяването на нови тротоари в Шумен и кварталите на града. През идната седмица следва полагането на износващия слой асфалт по ул. „ Фридрих Енгелс “ и на Хорището в „ Дивдядово “, след което ще стартират плануваните ремонтни действия и по улиците „ Тодор Петров “ и „ Петър Енчев “ в квартала.

Строителните работи по ул. „ Добруджа “ обгръщат изцяло възобновяване на улицата в правата от бул. „ Мадара “ до ул. „ Съединение “. В момента се слагат нови бордюри, отстраняват се старите плочи, като на тяхно място ще бъдат построени нови тротоари от асфалт от двете страни по протежението на целия сектор.

Завърши ремонтът на ул. „ Вит “. Изцяло актуализирани са бордюрите, тротоарите и асфалтовата настилка.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР