Заплашеният с убийство прокурор е Ангел Кънев. Предполага се, че

...
Заплашеният с убийство прокурор е Ангел Кънев. Предполага се, че
Коментари Харесай

Заплашваният прокурор Ангел Кънев наблюдава делата срещу Божков

Заплашеният с ликвидиране прокурор е Ангел Кънев. Предполага се, че някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи е създател на опасността, заяви Нова.

Кънев следи делата против Васил Божков и поради това от предходната година е с назначена защита. Тогава беше открито, че близки до Божков го наблюдават и бяха снимали по какъв начин влиза в постройката на Национална агенция за приходите.

„ Има формирано досъдебно произвеждане, в което огромна част от обстоятелствата са класифицирана информация. Искам да обърна внимание, че безусловно всички магистрати, които до септември предходната година са били под защита и отбрана от страна на Бюрото за отбрана, след смяна на закона са минали незабавно под защита на основна дирекция „Охрана. Видът на ограниченията на отбрана и защита не е бил променян ”, съобщи зам.-министърът на правораздаването Емил Дечев.

„ За доста от тези магистрати самата физическа защита е останала същата. Призоваваме да не се политизира съответния случай, мощно се надяваме да не се злоупотребява с него и да не се употребява за някакви цели ”, добави той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР