Заплахите от страна на Съединените щати само укрепват решимостта на

...
Заплахите от страна на Съединените щати само укрепват решимостта на
Коментари Харесай

Захарова: Заплахите от страна на САЩ само укрепват решимостта на Русия да следва планирания курс в Украйна

Заплахите от страна на Съединените щати единствено укрепват решимостта на Русия да следва планувания курс в Украйна. Това написа формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в своя канал в Telegram, разяснявайки изказването на Белия дом, че Съединени американски щати ще наложат нови наказания при присъединението на райони на Украйна към Руската федерация.

„ Грешката на Белия дом е, че Съединени американски щати вкараха и вкарват нови наказания без включването на райони на Украйна в Русия. Следователно идната опасност не реализира задачата си. Напротив, тя ускори решимостта да действаме съгласно планувания курс “, добави още Мария Захарова.

Във вторник Джон Кърби, координатор по стратегически връзки в Съвета за национална сигурност на Белия дом, съобщи, че администрацията на Съединени американски щати не има намерение да признае анексирането на територията, която Вашингтон смята за украинска, към Руската федерация, управляващите на Съединени американски щати ще бъдат подготвени да наложат нови наказания против Москва при сходно развиване на събитията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР