Записалият първо българско присъствие в Бундеслигата от 45 месеца Илия

...
Записалият първо българско присъствие в Бундеслигата от 45 месеца Илия
Коментари Харесай

19-годишният Груев с нов шанс за дебют в Бундеслигата

Записалият първо българско наличие в Бундеслигата от 45 месеца Илия Груев още веднъж ще е в групата на Вердер за мач от немския футболен хайлайф, оповестява клубният уебсайт на отбора от Бремен.

Вердер гостува в събота на абсолютния дилетант Унион (Берлин). На конференция треньорът Флориан Кофелт разгласи, че за тази среща отпада и капитанът Никлас Мойсандер. Финландският бранител е с мускулна контузия от контролната среща с Х ановер.

Това прави рецесията с контузени играчи във Вердер още по-голяма. Мойсандер е 9-ият футболист със здравословни проблеми.

Затова сигурно за мача в Берлин ще пътуват играчите на втория отбор Илия Груев и Зимон Щрауди, които бяха в групата и за дуела от предишния кръг против Аугсбург, написа werder.de.

19-годишният българин не влезе тогава на терена, само че стана първият наш футболист с наличие в мач от Бундеслигата от края на ноември 2015 година Тогава в групата на Майнц 05 бе Тодор Неделев. Срещу Унион в събота Груев ще има нов късмет за дебют в немския хайлайф.
Иначе Илия играе постоянно за Вердер II в северната районна лига. В първия състав той се събира с татко си Илия Груев-старши, който е асистент на Кофелт. " 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР