Запис от охранителна камера е документирала зверския побой над германския

...
Запис от охранителна камера е документирала зверския побой над германския
Коментари Харесай

Ето как е бил убит германският турист в Златните

Запис от охранителна камера е документирала зверския побой над немския екскурзиант, заяви Блиц.

Както стана ясно към 6:30 през днешния ден сутринта на паркинг за инвалиди пред „ Дана палас “ бе намерено тялото на обезобразен мъж. Сигнал е подаден от румънски юноша.

Самоличността на жертвата е ясна. Прокуратурата удостовери информацията, че става дума за немски жител на 31 години. Той е пристигнал в България с група, която е била отседнала в хотел наоколо до баталната сцена, само че не е „ Дана палас “. Става въпрос за „ Джоя Парк Хотел “.

От прокуратурата във Варна са спестовни откъм информация. Към момента е ясно, че няколко лица са разпитвани и се ревизират дейностите им през миналите часове.

„ Разследва се и версията ликвидиране, само че все още няма повдигнати обвинявания “, сбит бе окръжният прокурор на морската столица Красимир Конов.

Според неофициални източници обаче, още сутринта са били арестувани лица, посетители на хотел „ Джоя “ и с тях са извършени разпити. Също по този начин – че причинителят по всяка възможност е открит, защото са налице записи, на чиито фрагменти се вижда побоят.

Един човек е нанасял удари. С жертвата са влезнали във физическа разпра на ъгъла сред улицата и паркинга. Извършителят е блъснал 31-годишната жертва, след което е скочил върху главата му. После го е хванал за крайници и го е завлякъл като диво животно зад колата за спешна помощ, където на процедура е бил убит. Обсегът на камерата свършва тъкмо там и не е ясно дали добре са документирани и възприети дейностите на причинителя. Едно обаче е ясно – побоят е траял към 5 – 6 минути.

По време на следствения оглед ясно се видяха маркерите на кървавите следи - пътят, по който е влачена жертвата.
За жестокостта на действието свидетелства и голямата локва кръв, която даже часове по-късно не бе попила, както и множеството пръски кръв по колата за спешна помощ.

Причините за гибелта са фрактура на главата и голям брой рани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР