Запечатването на известно столичен ресторант в комплекса „Дианабад“ от данъчните

...
Запечатването на известно столичен ресторант в комплекса „Дианабад“ от данъчните
Коментари Харесай

Спецов: Запечатването на столичен ресторант от НАП не е политическа атака

Запечатването на известно столичен ресторант в комплекса „ Дианабад “ от данъчните не е политическа офанзива, съобщи шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов в „ Тази заран “ по Би Ти Ви.

„ Политическа офанзива би било в случай че има някакви нарочни дейности, в случай че заведението или който и да е различен обект няма никакви нарушавания и се подхващат някакви дейности. В случая имаме съответно нарушаване, открито по съответен прийом. Там е отишъл екип, направена е покупка, инцидентна консумация, издадена е касова записка, тестван е касовият бон и той не е регистриран в Национална агенция за приходите. Тук къде има въздействие политическо? “, разяснява Спецов.

По думите му инспекцията е част от лятната акция на Национална агенция за приходите и доста сходни инспекции предстоят, по тази причина е целесъобразно търговците да ревизират редовността на апаратите си и дали са свързани правилно с данъчните.

По документи запечатаното заведение в " Дианабад " няма нищо общо с Александър Сталийски, макар че по този начин се приказва в публичното пространство, сподели шефът на Национална агенция за приходите.

Национална агенция за приходите ще има значима роля в процеса по въвеждане на отстъпката от 25 стотинки, която страната ще дава на всички, които зареждат горива по бензиностанциите като антикризисна мярка.

„ Има изключителна административна и контролна роля в този развой и до през вчерашния ден късно вечерта са водени напълно целенасочени диалози. По какъв метод да бъде физически това нещо осъществено и механически мисля, че през днешния ден ще бъде подготвен финалния вид на последователности на стъпки - какво би трябвало да направи клиентът, какво би трябвало да направи съответния търговски обект, бензиностанция и по-късно по какъв начин и по какъв метод Национална агенция за приходите да управлява този развой “, сподели Спецов.

След 30 юни ще може да се заявява какъв брой тъкмо облага има " Лукойл ", към този момент е добре, сподели още щефът на Национална агенция за приходите.

" В страната ще влязат милиони левове, в случай че се вкара паричен бонус, в случай че разкриваш данъчни закононарушения. Бонус против донос. Но тази информация да съдържа съответни данни, които да доведат освен да разкриването на данъчни злоупотреби ", сподели Спецов във връзка концепцията на Политическа партия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР