Запазвайте места за настаняване в Гърция само в директна и

...
Запазвайте места за настаняване в Гърция само в директна и
Коментари Харесай

Съвети при онлайн резервации след измамените от гръцки сайтове туристи

Запазвайте места за настаняване в Гърция единствено в директна и тествана връзка с тях, през познати за вас локални или интернационални платформи за резервации, както и посредством одобрени български или непознати турагенти и туроператори.

Това поучават от плана " Ние, потребителите " във връзка стотици случаи на излъгани туристи, превели пари на подправени гръцки уеб сайтове.

Съюзът на потребителите в южната ни съседка заяви, че схемата се осъществя посредством основаване на " огледални уеб сайтове " на хотели, след което стартира приемането на заплащания онлайн.

Преди да преведете парите, проверете кой действително стои зад уеб страницата и дали са същински данните за контакт – телефон, имейл, пощенски адрес и други За задачата потърсете още резултати в интернет и директна връзка с представител на хотела посредством телефонно позвъняване или имейл, в които да извършите спомагателни инспекции.

Непременно се уверете, че предоставената банкова сметка ще води парите ви в хотела, който би трябвало да ви чака след това, а не в портфейла на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР