Запалянковци на Левски от Националния клуб на привържениците (НКП) обявиха,

...
Запалянковци на Левски от Националния клуб на привържениците (НКП) обявиха,
Коментари Харесай

Притеснени от слухове за ликвидиране на "Левски", фенове поискаха среща с Борисов

Запалянковци на " Левски " от Националния клуб на последователите (НКП) оповестиха, че желаят среща с министър-председателя Бойко Борисов. Феновете настояват, че не демонстрират угриженост към частни стопански, финансови или политически ползи.

Решението им идва ден след срещата с Васил Божков, който стои зад собствеността на " Левски ". Бизнесменът от хазартния бранш разгласи в понеделник по обед, че се опълчва против " некомпетентни политици ", неудовлетворен от предложенията за национализация на частните лотарии.

И пред почитателите, и пред медиите Божков разгласи, че в случай че измененията бъдат признати, той няма да може да финансира " Левски ".

" В последните няколко дни в медийното пространство бяха изнесени редица изявления, че " Левски " е изправен пред сериозната опасност от финансов колапс и банкрут в резултат на импортирани в Народното събрание законодателни начинания, които касаят генерална смяна в регулационния режим, уреждащ активността на сдруженията, чийто предмет на активност е обвързван с организирането и провеждането на
хазартни игри. Тези опасения бяха доказани и на среща сред притежателите и управлението на ПФК " Левски " АД и на последователите ", показват от НКП.

" Дебело подчертаваме, че ние не демонстрираме угриженост за ничии частни стопански, финансови или политически ползи, както и че не желаем любовта ни към " Левски " да бъде употребена в политически или стопански покупко-продажби и противодействия ", показват ентусиастите.

Те допълват, че няма по какъв начин да не са мощно обезпокоени, " когато от редица места се чуват отзиви и прогнози, че бъдещите промени, касаещи активността на някои от главните субекти, осигуряващи финансирането на нашия клуб, ще провокират неговата фактическа " гибел " и той ще бъде закрит и премахнат ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР