Запалването на вашата горелка за дърва може да е една

...
Запалването на вашата горелка за дърва може да е една
Коментари Харесай

Предупреждение за горелка за дърва, тъй като новите разпоредби могат да ви наложат „големи глоби“

Запалването на вашата горелка за дърва може да е една от обичаните ви елементи през студените месеци и метод да извършите дома си допустимо най-уютен през дългите вечери, които претърпяваме през зимата. Но специалистите издадоха строго предизвестие, че може да се изложите на „ огромни санкции “, в случай че не внимавате по какъв начин го употребявате.

Още през 2021 година държавното управление вкара нови разпореждания по отношение на горелки за дървени трупи и типа на дървесината, която може да се изгори в тях - което прави продажбата на мокри дърва противозаконна. Това е по този начин, тъй като мокрото дърво - за разлика от сухото дърво - " е главен източник на замърсителя PM2.5 ", който Световната здравна организация дефинира като " най-сериозния замърсител на въздуха за човешкото здраве ", сподели държавното управление тогава.

От друга страна, сухата дървесина създава до 50% по-малко излъчвания и също по този начин може да генерира повече топлота, което евентуално я прави и по-рентабилен вид.

Тези ограничавания не значат, че въобще не можете да им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР