Запаленият левскар Владислав Крамфилов, по-известен като Влади Въргала, ще е

...
Запаленият левскар Владислав Крамфилов, по-известен като Влади Въргала, ще е
Коментари Харесай

Влади Въргала ще награди най-добрите “сини” спортисти

Запаленият левскар Владислав Крамфилов, по-известен като Влади Въргала, ще е водещ на церемонията по награждаване на най-хубавите “сини” спортисти за 2017 година.

Традиционното събитие ще е в зала “Родина” на националния стадион “Васил Левски” на следващия ден (18 януари) от 12 часа. Организаторите от единен състезателен клуб “Левски” са решили да връчат по три наградата за най-хубав състезател, както и за най-перспективен млад играч, вместо да афишират нормалната прикани тройка.

Като част от акцията “Спортът и книгата”, която подема кметицата на регион “Подуяне” Ева Митова, спечелилите в обособените категории ще получат с изключение на плакети и книги. Сред определените заглавия има международно известни типичен издания и българска литература. Към акцията, която е част от “София 2018 – Европейска столица”, се причислява и клуб Левски.

Отделните категории, в които ще бъдат давани награди са: Най-добър състезател за 2017 година, най-хубав перспективен млад играч, треньор на годината, тим на годината, и специфичния приз за “всеотдайност”.

Наградите ще връчат “сините” олимпийски първенци и медалисти - Ваня Гешева, Мария Гроздева, Таню Киряков, Иванка Христова, Георги Мърков и Александър Томов, както и кметът Ева Митова, зам.-кметът Ани Бързанова и ръководителят на Левски Бранимира Цветанова.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР