Запалените градинари се възхищават на домашна основна храна, която ще

...
Запалените градинари се възхищават на домашна основна храна, която ще
Коментари Харесай

Мирните лилии ще „цъфтят непрекъснато“, ако една съставка се добавя към водата всяка седмица

Запалените градинари се възхищават на домашна съществена храна, която ще поддържа вашите мирни лилии да наподобяват прелестно цъфтящи.

Известен още като Spathiphyllum в света на градинарството, мирните лилии са обичани на семействата - известни заради техния грациозен и величествен външен тип и релативно ниска поддръжка. Те също са страхотни в „ битката с нездравословните битови химикали “ и могат да „ отстраняват спорите на мухъла от въздуха “.

Въпреки това, стайното растение от време на време може да има известни усложнения с цъфтежа или да цъфти единствено за къс интервал от време (когато наподобява най-красиво). За благополучие, има елементарен метод да се уверите, че това няма да се случи още веднъж - и надали ще ви коства нищо.

Отправяйки се към страницата за препоръки и препоръки за градинарство във Фейсбук, обезверено търсейки съвет, една жена попита по какъв начин да удължи цветята на нейната мирна лилия. „ Имаше доста цветя, когато ми го подариха преди към шест месеца “, сподели тя. „ Те последователно умряха и от този момент не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР