Западните страни трябва да преразгледат отношенията си с Русия, която

...
Западните страни трябва да преразгледат отношенията си с Русия, която
Коментари Харесай

Кадиров призова Запада да се научи да дружи с Русия, за да не остане без зъби

Западните страни би трябвало да преразгледат връзките си с Русия, " която през последните 20 и няколко години се трансформира в закалена страна с мощна политическа конструкция " , написа в канала си в " Телеграм " ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров, представен от ТАСС.

" Западният свят явно към момента не може да разбере едно нещо. Днешна Русия не е горбачовският съюз на републиките и не е елцинската територия, построена върху прелом, недостиг и дефолт ", написа той.

Според Кадиров в този момент Русия е мощна и мощна, тъй че западните политици би трябвало да преразгледат не тактиката за разпадането на Руската федерация, а отношението си към съдействието със страната. Той означи, че през последните 20 години страната се е трансформирала от ограбена и унизена от Запада (държава) в закалена и непоклатима страна с мощна политическа конструкция , която е реорганизирана, като се вземат поради стратегическите цели.

Кадиров посъветва западните страни да се научат да бъдат другари с Руската федерация, тъй че " личните им зъби да останат цели " , се споделя в известието му.

Политикът акцентира, че Русия може да бъде другар и тя е най-хубавият другар в света измежду всички други страни. " Надежден, почтен. Но, както вярно означи нашият президент, в случай че някой желае да захапе от страната, ще остане без зъби ", добави той.

Нов отряд от доброволци, подготвени в Руския университет за специфични сили, . Това заяви в канала си в " Телеграм по-рано ръководителят на републиката Рамзан Кадиров, представен от ТАСС.

Руският университет на специфичните сили е първото и само частно образователно заведение в Руската федерация , което дава професионално образование на специфичните сили.

Според Русия, обучаваните в Чечения доброволци от специфичния отряд " Ахмат ", командван от секретаря на Съвета за сигурност на Чеченската република и асистент на Кадиров Апти Алаудинов, дружно с втория корпус на Народната милиция на ЛНР към този момент са освободили повече от 40 обитаеми места в Луганската национална република, в това число Лисичанск, и в този момент се бият в региона на Соледар.

Председателят на Народното събрание на Чеченската република Магомед Даудов заяви през юли, че от 24 февруари, във войната в Украйна са взели участие и повече от 10 000 бойци от Чеченската република, приключили университетския курс за специфични сили.
 Путин награди Рамзан Кадиров с ордена
Путин награди Рамзан Кадиров с ордена " Александър Невски "

Той даде обещание да служи на своята " Велика татковина - Русия "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР