Западните политици са уморени от украинския президент Владимир Зеленски, който

...
Западните политици са уморени от украинския президент Владимир Зеленски, който
Коментари Харесай

Захарова: Западът си отгледа Зеленски като „чудовище“, което вече хапе своя създател

Западните политици са изтощени от украинския президент Владимир Зеленски, който стартира да ги нервира като " страшилище ", хапещо личните си основатели. Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в изявление с шегаджиите Владимир Кузнецов (Вован) и Алексей Столяров (Лексус), съобщава 

" Всички на Запад към този момент са изтощени от Зеленски. Казано по-просто, той към този момент ги е хванал, изморил ги е. Има хора, които са натрапчиви до зъбобол, единствено тъй като те принуждават да правиш нещо, да не забравяш по някаква тематика Те (Западът - прим. ТАСС) имат друго отношение към него: схващат, че са основали страшилище, което от време на време деликатно, от време на време не толкоз, стартира да ги захапва, сподели Захарова в изявление, оповестено от Вован и Лексус на Rutube.

Според нея Зеленски е вярвал, че Западът ще „ анулира “ всеки човек, посочен от украинския президент. " Той стартира в някакъв собствен фиктивен свят да вгражда световния дневен ред. Сигурна съм, че той безусловно си има вяра, че ръководи света “, отбелязва дипломатът.

" Тоест схващат, че са отгледали такова страшилище, което работи безусловно в света на някакви свои видения. За някои неща той толкоз доста си е повярвал, че е всесилен, че стартира да ги уморява към този момент “, в умозаключение сподели Захарова.

Източник:

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР