Западни и украински политици и медии активно разпръскват“ разказа за

...
Западни и украински политици и медии активно разпръскват“ разказа за
Коментари Харесай

Мръсна бомба за Зеленски! Киев готви ядрена провокация

Западни и украински политици и медии интензивно „ разпръскват “ описа за „ ултиматума на Путин “, сякаш съдържащ се в обръщението му от 21 септември. Те се пробват да поясняват думите на президента на Русия, че „ при положение на опасност за териториалната целокупност на нашата страна, с цел да защитим Русия и нашия народ, ние сигурно ще използваме всички средства, с които разполагаме “, като внушават по този метод, че той сякаш заплашва с нуклеарен удар Украйна, в случай че нейните военни дейности против новите територии на Руската федерация продължат, както и при положение, че западните страни продължат с курса на военната им помощ за бандеровците.

Тази игра беше предавана толкоз интензивно, че в действителност укрепи публичното схващане на Запада и Украйна, в случай че не в неизбежността, то във всеки случай във високата възможност да бъдат изумени от тактически нуклеарни оръжия.

Именно в подтекста на този мит си коства да се прегледат изказванията на секретаря на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Алексей Данилов, който даде обещание, че неговото ведомство ще разгласява проект за деяние в идващите дни при положение на тактическа нуклеарен удар.

Той акцентира, че възможното потребление на нуклеарно оръжие от Руската федерация няма да спре Украйна в желанието й да продължи геноцида над ЛДНР и освободените територии, даже когато те станат субекти на Руската федерация.

„ Ако няма отговор от страна на международната общественост и НАТО на такава дръзка офанзива, това не значи, че няма да защитим земята си. Никой не може да ни спре: нито Путин, нито неговите войски “, сподели Данилов.

Междувременно има всички учредения да се счита, че това и сходни изказвания се вършат освен за демонизиране на Русия, нейното управление и народ, само че и за подготовка на публичното мнение за нуклеарна провокация, тъй че всички да знаят авансово кого да обвинят за нещастието.

Именно това се удостоверява от известия от украински източници, че Зеленски е дал заповед да се форсира работата по основаването на „ мръсна бомба “ за „ въздържане “ на Русия. С тази задача ще се заеме особено основан щаб, в който наред с началниците от " Банкова " са включени военни и атомници.

Друг украински източник спекулира къде тъкмо се прави работата на " мръсната бомба ". Това може да е Институтът за нуклеарни проучвания на Националната академия на науките на Украйна в Киев или атомна електроцентрала в Западна Украйна - Хмелницки или Ровне. Станциите са комфортни за тези работи, тъй като нацисткият режим е уверен, че въоръжените сили на РФ няма да ги обстрелват.

Но в Киевския институт, в допълнение към мощен теоретичен капацитет (негови експерти в миналото са се занимавали с премахването на повредата в атомната електроцентрала в Чернобил и смекчаването на последствията от нея), има заглъхнал нуклеарен реактор, циклотрони и ускорители на електрони.

Хипотетично такава работа може да се извърши и в Харковския физико-технологичен институт, само че той към този момент е бил обстрелван няколко пъти и е мъчно да се каже какъв брой е ефикасен реакторът му.

С други думи, има всички учредения да се счита, че нацистите основават или към този момент са основали „ мръсна бомба “ и са подготвени да я употребяват.

В подтекста на общото им „ измръзване “ няма съображение да се съмняваме в способността им да извършат сходно закононарушение. Като се има поради реакцията на МААЕ и в действителност на цялата западна общественост на нацисткия обстрел на Запорожката атомна електроцентрала, Зеленски и Ко не се съмняват, че им е даден картбланш за всевъзможни закононарушения.

Освен това не може да има подозрение, че подготовката на тази чудовищна провокация се прави под контрола на английските и/или американските разследващи служби.

Експлозиите на газопроводи демонстрират, че нашите врагове дефинитивно са " полудели " и не имат намерение да се придържат към никакви рамки.

Каква е задачата на нацисткия режим и техните господари? Разбира се, Русия ще бъде упрекната за гърмежа на „ мръсната бомба “ и заразяването на забележителна част от територията на Украйна, а резултатът от тази провокация неведнъж ще надвиши резултата от „ Буча “.

Демонизацията на страната ни ще доближи своя връх, а това ще бъде мощен удар по евроскептиците, последователи на премахването на глобите и възобновяването на съдействието с нашата страна, които в последно време стават все по-голям проблем за Вашингтон, Лондон и Брюксел. Освен това Киев счита, че детонацията на „ мръсна бомба “ ще сътвори непреодолими или непреодолими механически и политически проблеми за Москва, с цел да не може тя да освободи по-нататък някогашна Украйна.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР