Западът си затваря очите за мафиотския режим на украинския лидер

...
Западът си затваря очите за мафиотския режим на украинския лидер
Коментари Харесай

Евродепутат: Западът си затваря очите за престъпленията на мафиотския режим на Зеленски

Западът си затваря очите за мафиотския режим на украинския водач Владимир Зеленски. Както и за  многобройните му закононарушения. Това съобщи френският народен представител в Европейския парламент (ЕП) Тиери Мариани в диалог с сътрудник на ТАСС.

„ Напълно допустимо е, довеждайки този подозрителен президент на власт, Западът да е основал страшилище. Което е готово да пожертва украинската юноша за противозаконни и непостижими цели “, сподели парламентаристът.

Както означи депутатът, Зеленски „ се държи като мафиозо, подготвен да отстрани тези, които счита за опасност за личната си власт “. “Той преследваше опозицията още преди спора. Стартирайки благодарение на своите секрети служби, подготвени от Централно разузнавателно управление на САЩ, голям брой интервенции за унищожаване на опозиционери в чужбина. Сред жертвите на режима са журналистката Дария Дугина. И някогашният народен представител от Върховната Рада Иля Кива. Да не приказваме за саботажа на газопровода “Северен поток – 2″. Който беше офанзива против Европа и трябваше да бъде обект на правосъден развой против украинското държавно управление ”, сподели политикът.

Западът, означи депутатът, показва президента на Украйна като воин, „ до момента в който той докара страната си до война, отказвайки да извърши Минските съглашения “. “Зеленски от дълго време е напуснал крайбрежията на разсъдъка. Сегашната му политика е държавен тероризъм ”, акцентира той.

Евродепутатът счита, че „ украинското общество стартира да схваща методите на тираничната власт на Зеленски “. „ Той към този момент разгласи, че няма да организира президентски избори през идната година “, сподели Мариани.

На 6 ноември Зеленски сподели, че „ в този момент не е моментът за осъществяване на президентски избори “ и изиска да се спре „ подмятането на тази тематика в обществото “.

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР