Западът се стреми да нанесе на Русия стратегическо поражение, да

...
Западът се стреми да нанесе на Русия стратегическо поражение, да
Коментари Харесай

Руският посланик в ООН: Западът се стреми да унищожи и разчлени Русия

Западът се стреми да нанесе на Русия стратегическо проваляне, да я разчлени и унищожи. Това съобщи непрекъснатият представител на Руската федерация в Организация на обединените нации Василий Небензя на специфична сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации, отдадена на Украйна, съобщи ТАСС.
" Западът, който ни разказваше приспивни приказки за някакво партньорство и съдействие, в този момент изцяло разкри същинското си лице. Всякакво благовъзпитание е отхвърлено и задачата е да се въоръжи Украйна, с цел да нанесе стратегическо проваляне на страната ни, да я разчлени и унищожи ", съобщи дипломатът.

По думите му, Западът е готвил целеустремено Украйна в продължение на години за война против Русия. И защото Организацията на Северноатлантическия контракт е пренебрегнала паниките на Москва поради преместването на военна инфраструктура все по-близо до съветските граници, Русия не е имала различен избор, с изключение на да предприеме " специфична военна интервенция " в Украйна, сподели още Небензя.
" Това е война, в която, както и преди 80 години, има подли и могъщи врагове, които желаят да завладяват земята ни и да ни покорят ", сподели Небензя, представен от ДПА. " Германски танкове още веднъж убиват руснаци ", добави той, имайки поради създадените в Германия танкове " Леопард ", които няколко европейски страни дадоха обещание да изпратят на Киев.
Източник: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в
 
23 Фев 202355021 Фев 202321120 Фев 202368619 Фев 2023120018 Фев 202337917 Фев 20231812Коментарисрещу неговата християнска армия никакъв различен войник не е в положение да се бори:23 Фев 2023 8:21ч.
пред топа му върви Кръстът.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Sin23 Фев 2023 9:30ч.
Така е. Това е и Българският интерес. Една понижена, унизена и обезоръжена Русия е най-хубавото, което може да ни се случи! Да живеят Съединени американски щати, Велика Британия и Велика Украйна - освободителка!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати > > > 23 Фев 2023 9:49ч.
...че си " виновник ", виновник си, само че казусът е, че си и отчайващо тъп, като дъб и елементарен, като обикновена парченце! Добре въпреки всичко, че не си този, който дефинира " българския интерес ", като и това, че не си " представителна извадка "...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати @23 Фев 2023 9:57ч.
Вече има единствено два свята - Колективния Западът и цялото останалото човечество... На Запада му свършва батерията... Предстоящата цивилизационна война ще опълчи Залеза на Запада против Изгрева на Изтока... Така е било, по този начин е и по този начин ще бъде. Доказано от човешката история. Просто, още веднъж живеем в динамични, забавни, само че и рискови времена. Този път обаче, главният въпрос е, дали ще оцелеем след този следващ колосален конфликт.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани18 Фев 20231143507 Фев 2023156620 Фев 2023325218 Фев 20231058
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР