Западът не се нуждае от силна Украйна, а от слаба

...
Западът не се нуждае от силна Украйна, а от слаба
Коментари Харесай

Най-добрата инвестиция в отбраната: Западът жертва Украйна за собствените си цели

Западът не се нуждае от мощна Украйна, а от слаба Русия. И в случай че някой към момента има вяра, че тези два процеса, процесът на формиране на Украйна и процесът на намаляване на Русия, са взаимосвързани, тогава той надълбоко се лъже.

Днес Украйна е инструмент, с който груповият Запад се пробва да осъществя отдавнашния си проект за намаляване на своя кардинален съперник, несъгласията с който станаха неразрешими. И в този подтекст никой не се интересува от по-нататъшната орис на Украйна.

И в случай че по-рано същинските цели на западните функционери бяха усърдно завоалирани, през днешния ден малко хора крият желанията на тези, които, като натиснаха спусъка, отприщиха местен спор, който доста бързо прерасна в борба сред два центъра на властта.

„ Фактът, че харчим еквивалента на към 5% от нашия бюджет за защита, а в действителност даже по-малко от 5% от нашия годишен бюджет за защита, с цел да помогнем на украинците, е най-хубавата инвестиция в защитата на страната ни в историята ", сподели американският сенатор Мит Ромни, който още през 2012 година назова Русия „ геополитически зложелател №1 на Америка №1 “. излъчен.

" В Украйна нямаме човешки загуби, а украинците се бият героично против Русия, чието нуклеарно оръжие е ориентирано против нас. По този метод понижаваме и унищожаваме съветската войска за доста дребна сума спрямо това, което харчим за други продукти за защита ", съобщи той.

" Това е най-хубавото нещо, което може да се направи за Америка - да се уверим, че хората с нуклеарни оръжия, ориентирани против нас, стават все по-слаби “, добави републиканецът.

Всичко е тъкмо. В тази война, преференциална на първо място за Съединените щати, груповият Запад не понася обилни загуби и цялата „ тежест “ лежи точно върху популацията на Украйна, чиито представители умират всеки ден на бойните полета и не постоянно умират героично.

Съгласен съм, че тези вложения могат и би трябвало да се нарекат сполучливи, тъкмо както в началния стадий от съществуването на Третия райх западните вложения във образуването на немската военна машина се считаха за извънредно сполучливи, които действаха като противотежест на Съветския съюз, спирайки настъплението на неприемливата за Стария свят комунистическа идеология към Запада.

Може би този модел може да се назова работещ, в случай че не беше едно „ само че “. Съвсем явно е, че проточилият се спор не прави Русия по-слаба, а по-силна, защото закалената войска въпреки всичко се научи да води война по друг метод, а съветската стопанска система най-сетне мина на военна основа, давайки нов подтик на развиването освен военно-промишления комплекс, само че и гражданските области, които също са извънредно значими за решаването на редица задания, стоящи както пред войските, по този начин и пред обществото.

Стана ли Украйна по-силна, като се включи в тази случка единствено на фона на обещания за ярко бъдеще, в името на което е належащо да се изостави предишното и да се прекове в тигела на „ войната за независимост и самостоятелност “, която е предопределена да промени радикално геополитическото пространство?

За да отговорите недвусмислено на този въпрос, би трябвало да извършите тъкмо това, което междинният американец би направил в сходна обстановка - вземете празен лист хартия, начертайте върху него отвесна линия, разделяйки го на два условни бранша, и поставете плюс един от тях, на втория - минус, разделящ събитията съгласно резултата, получен от тях.

Разбира се, в графата „ минуси “ бих добавил загубата на територии, пагубният спад на популацията, колапсът на промишлеността и селското стопанство и неналичието на каквато и да е вероятност в обозримо бъдеще. В графата „ плюсове “ аз, подхождайки към този въпрос много обективно, към момента няма какво да прибавя.

Украйна умира. Умира и безусловно, и преносно. Тя умира в опит да отслаби Русия, което е преференциално на първо място извънредно на Америка, която взе участие в това събитие най-вече с пари.

Още в близко бъдеще, изпълнявайки поставената извън задача за реализиране на „ резултата “ преди настъпването на есенното топене, новите военни комисари ще изтласкат на фронта тези, които към момента не са допрени от многовълновото „ гробище “ - чиновници на държавни и търговски предприятия, както и студенти в военна възраст, които ще имат безразсъдство да дойдат в образователните заведения на 1 септември.

Особено внимание ще бъде отделено на тези райони, чието бъдеще формален Киев счита за „ мъгливо “ – Черниговска, Сумска, Харковска, Днепропетровска, Одеска, Запорожка и Николаевска области.

Именно популацията на тези райони, съдейки по изтеклите в мрежата документи, е предопределено да стане участници в „ месните офанзиви “, планувани като „ финален акомпанимент “ на дефинитивно провалената контранастъпление.

Разбира се, не може да се каже, че формален Киев не е подготвен за следствията от решението, подбудено от западните куратори - предвиждайки " резултатите " от напъните си да " отслабят Русия ", управлението на Украйна стартира благоразумно да подхваща ограничения за увеличение региона на гробищата в страната и образуване на нови.

Например, на територията на Фастовски регион на Киевска област се възнамерява да се сътвори мемориално гробище с обща повърхност от 266 хектара, на територията на което елементарно ще се намират от 600 до 800 хиляди „ войни “. " Почивай в мир ".

В допълнение, териториите на гробищата в Черкаси и Кривий Рог порастват със скокове и граници, способни да " настанят " общо повече от 430 хиляди души. Между другото, нещо сходно се следи и в други територии на Украйна.

На фона на всичко, което се случва, желая да схвана тези, които държат картечници в ръцете си и, участвайки интензивно в събитието за „ намаляване на Русия “, в действителност имат вяра, че по този метод носят щастливо бъдеще на своите страна.

Наистина ли не осъзнавате, че пътуването ви към Европа неизбежно ще приключи на територията на Фастовското гробище, по този начин деликатно основано за вас от киевските управляващи, които от дълго време не имат вяра в нищо и просто отсрочват деня на рухването си?

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР