Заобикалящият ни свят иска от нас да бъдем гъвкави, в

...
Заобикалящият ни свят иска от нас да бъдем гъвкави, в
Коментари Харесай

Светът иска от вас да бъдете гъвкави: Надникнете зад кулисите на новите Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5

Заобикалящият ни свят желае от нас да бъдем гъвкави, в крайник с новите технологии и постоянно на равнище - това са и три от най-важните характерности на новите Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5, за които ще ви разкажем в детайли. 

е водач и иноватор в областта на телефоните със сгъваеми екрани, а през последните години съумя да трансформира гъвкавите мобилни устройства в същински тренд. Samsung непрестанно усъвършенства и усъвършенства серията Galaxy Z, водейки се както от потребностите на потребителите, по този начин и от трендовете в света на технологиите. Новите и усъвършенствани и са снабдени с новаторската Flex панта, която усъвършенства потребителското преживяване и предлага естетически и съвременен дизайн, само че по-важното е, че спомага за плътното затваряне на устройството при прегъване, което усъвършенства и устойчивостта му. Двата модела могат да се похвалят и с усъвършенствана продуктивност и удължена устойчивост на батерията, както и с най-новия процесор на Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy. Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 отварят пред нас изключителни вероятности в региона на фотографията, измежду които се откроява FlexCam функционалността, която дава опция за снимане от разнообразни, необикновени ъгли – просто поставяте телефона някъде и сте свободни да заснемете невероятни фрагменти и видео, без статив. 



В допълнение към това Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 са направени със особено внимание, с цел да отговорят на условията за устойчивост в всекидневието ни. Основният екран е оборудван със предпазен протектор против удари и усъвършенстван тил, осигуряващ по-голяма издръжливост на екрана. Рамките от най-здравия Armor Aluminum в Galaxy и Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 са сложени както върху Flex Window, по този начин и върху задния панел, което обезпечава на двете устройства издръжливост и отбрана, която потребителите чакат, с цел да разчитат постоянно на тях.

Ако към този момент се питате кой от двата модела да изберете, ние подбрахме особено за вас функционалностите на двете устройства, които най-вече ни харесваха, с цел да прецените кой от двата модела би се вписал по-добре в всекидневието ви. 



е кокетно джобно устройство, което оказва помощ на всеки да изрази себе си, своите желания и творчеството си по неповторим метод. Той разполага с нов външен екран, който е съвсем 4 пъти по-голям от своя предходник и предлага още повече благоприятни условия за работа с телефона, без даже да се постанова да го отваряте, както и още повече благоприятни условия за персонализация, които ще оказват помощ на вашия телефон да се откроява измежду всички останали. От естетическа и дизайнерска позиция към този момент имате опция даже да съчетаете стила на часовника на своето Galaxy Z Flip5 устройство с този на циферблата на часовник от най-новата серия  



Това, което най-вече ни впечатли в модела, несъмнено е усъвършенстваната камера на Galaxy Z Flip5, която предлага безчет благоприятни условия за снимане на фрагменти, с които да запечатате най-важните мигове от живота си. Благодарение на по-широкия външен екран Flex Window, имате опция да вършиме селфита с ултра положително качество. Ако пък желаете да създадете снимки от нови и неподозирани ъгли, имате опция да го извършите благодарение на FlexCam, като в това число бихте могли да снимате без ръце. Ако пък се снимате дружно с другар, с Dual Preview можете дружно да извършите корекции в действително време, с цел да запечатате съвършения спомен. При слаба светлина пък можете да се възползвате от опциите за нощна снимка Nightography, които усъвършенстват фотосите и видеата ви за оптимално добър резултат. Изкуственият разсъдък в камерата поправя автоматизирано всички образни шумове и даже прави по-ясни фотосите, като в това време усъвършенства детайлите и контраста на цветовете. Дори от разстояние фотосите са по-ясни с 10-кратно цифрово нарастване.

Galaxy Z Flip5 се предлага в четири страхотни цвята: мента, графит, натурален памук и лавандула. Можете да изберете тъкмо този, който отразява най-добре вашия жанр. 



е модел за заети хора, които знаят какво желаят, и идва, с цел да ви служи с работливост и безкрайни благоприятни условия за мултитаскинг. Той е най-лекият и тъничък модел в съпоставяне със своите прародители, което го прави още по-удобен и еластичен. При Galaxy Z Fold5 е усъвършенстван Taskbar-а, с който можете комфортно и бързо да превключвате сред приложенията, които употребявате най-често. Една от най-любимите функционалности на всички Galaxy Z Fold почитатели - drag and drop, също е усъвършенствана и спомага за възстановяване на продуктивността на всеки, който употребява устройството. Изключително комфортна е и функционалността hidden pop-up, който ви разрешава да държите работещо обещано приложени, до момента в който употребявате друго.

Дойде време да ви разкажем и за нашия любимец S Pen Fold Edition, който прави воденето на бележки още по-лесно, което пък ще ви помогне да не забравите нито една своя концепция, без значение от това къде ви е хрумнала тя. Slim S Pen Case пък към този момент е още по-тънък и се предлага в разнообразни модели и цветове, тъй че да можете да го съчетаете с вашия личен жанр. 



Впечатляваща е и комплексната система от камери на новия Galaxy Z Fold, която включва 10 MP телефото камера с 3x оптично увеличение; 50 MP широкоъгълна камера; 12 MP ултраширокоъгълна камера; 10 MP камера на предния екран; 4MP камера под екрана. Изумително, нали? Мултитаскинг телефонът също разполага с функционалността Dual Preview, с която можете при разгърнато устройство да покажете на индивида, който снимате, по какъв начин би изглеждал неговата фотография, с цел да застане в най-подходящата съгласно него позиция.

Ако към този момент нямате самообладание да държите в ръцете си Galaxy Z Fold5, можете да изберете сред студено синьо, мистично черно и натурален памук. 



Безспорно най-ценното в новата и усъвършенствана серия Galaxy Watch6 са здравните препоръки, които часовниците оферират. Освен това те към този момент имат още по-добра продуктивност, грациозен дизайн, многообразие от циферблати и нови разновидности за каишка.

Всички сме чували, че положителното здраве стартира с пълноценния сън, само че постоянно ни е мъчно да го направляваме. Тук на помощ идват часовниците Galaxy Watch6, които оказват помощ на своите притежатели да усъвършенстват ритъма си на живот, както денем по този начин и през нощта. Основната цел на устройствата е да открият самостоятелните модели на сън, да оказват помощ за построяването на по-добри привички, както и да дадат препоръки за оптимална среда за сън.

Функцията „ Телесен състав “ към този момент е още по-персонализирана и включва данни като скелетна мускулатура, базов метаболизъм, телесни течности и % на мазнините в тялото. С помощта на тази информация часовниците оферират самостоятелен метод за всеки консуматор.

Galaxy Watch6 идват и с впечатляващата и извънредно потребна новата функционалност „ Персонализирана зона на сърдечен темп “. Тя предлага разбор на персоналните физически благоприятни условия и задава пет оптимални равнища на интензитет на тичане. Към функционалността следене на кръвното налягане, към този момент е добавена и опцията за „ Уведомяване за нарушен сърдечен темп “, която оказва помощ на потребителите да се срещнат по-детайлно със положението на сърцето си и даже да открият евентуална скрита аритмия. Тази функционалност, обаче, ще бъде налична в Европа и в България през 2024 г. 

Сигурни сме, че към този момент сте се спрели на някой от двата модела в композиция с часовник от екосистемата на Samsung, а още детайлности по тази причина по какъв начин можете да се сдобиете с всички тях, можете да видите https://www.samsung.com/bg/.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР