Занимавам се с проституция от 31 години и през това

...
Занимавам се с проституция от 31 години и през това
Коментари Харесай

Най-търсената сръбска компаньонка: Броих до 50 000 мъже и изкарах 1 милион евро, а след това…

Занимавам се с проституция от 31 години и през това време „ ощастливих “ над 50 000 мъже и в този момент, за жалост, едвам имам да хапна нещо. Никога не използвах отбрана и родих 10 деца. Не желаех да ги умъртвявам с аборт, само че ги раздадох и зарадвах доста двойки. Така стартира шокиращият роман на Вида Кокич, 48-годишна, която в този момент живее в родната си Лозница в Сърбия. Тя споделя, че в този момент няма самун за ястие, а е спечелила съвсем милион евро.

В изповед пред сръбския Informer Vida тя споделя: „ Семеен другар на 17 години ме заведе в Италия, сякаш да се грижа за деца. Това беше неистина за пред фамилията ми. След като влезеш в тази работа, няма връщане обратно. След това ме разкарваха из цяла Европа “. „ Честно казано работата ми беше страхотна, тъй като завоювах доста пари. За една нощ посрещах до 30 мъже и печелих по 16 000 марки “.

Вида споделя, че неотдавна се завърнала вкъщи и бързо се трансформирала в най-търсената продажница и се радвала на политици, спортисти, бизнесмени…

Правела секс с дете, до момента в който татко му гледал. „ Един път татко изиска синът му да изгуби девствеността си. Предложи ми 100 евро, с цел да върша обич с детето му, на задната седалка, до момента в който той кара “, откровена е Вида.

Правила е секс три часа преди да роди Заради бедността, съгласно нея, тя трябвало да проституира по време на всяка бременност до самото раждане. „ Средната жена в Сърбия за 10 раждания 25 години би била в отпуск по болест. Почти целия трудов живот аз в никакъв случай не съм имала отпуск. Спомням си, че нощта преди раждането правех секс с клиент в 23:30, а водите ми изтекоха и родих в 2:30. В последна сметка на идната заран още веднъж бях на работа “, спомня си Вида. Инфо: БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР