Заниманията са различни и се провеждат на атрактивни локации -

...
Заниманията са различни и се провеждат на атрактивни локации -
Коментари Харесай

Сървайвърът Марчо Марков показа синовете си и отсече: Те са моето по-добро аз!

Заниманията са разнообразни и се организират на атрактивни местоположения - от залата до морето и плажа. Физическо-кондиционната подготовка е в основата на всеки спорт. Тя е поверена на Марчо Марков, под чиято настойчивост упражняват над 120 бойци. Сред тях са и синовете му – Антон и Станислав. Двамата дебютират пред камера дружно с известния си татко. „ За 3-та поредна година съм част от това събитие. Над 100 индивида, супер зареждаща и прочувствена атмосфера”, заключи събитието в най-стария град по българското черноморско крайбрежие Марчо Марков. Мускулягата е безапелационен, че спортът учи на дисциплинираност и почитание и сходни събития построяват и възпитават подрастващите, писа

„ По време на тренировките те се удрят, пускат си кръв, някои се контузват, не минава без контузии, само че най-после на тренировката всички са другари и са задоволени от това, което са създали. На това изучавам и моите деца и тези, които упражнявам. Така съм възпитаван и аз”, призна той. Помориецът разкри, че целият треньорски екип поддържа лагера, тъй като има вяра в идеята, а не е воден от някакъв финансов тласък. „ Ние обичаме работата си. Тя е нашето занимание. Това ни стимулира и зарежда”, споделя той. Според Марчо Марков в групата има бъдещи муай тай звезди, които след време ще популяризират България. „ За мен тук е бъдещето. Муай тай към този момент е олимпийски спорт. Най-вероятно измежду нас са идващите олимпийски очаквания. Това е вярното място. Мястото, което ще построи едни стойностни личности”, безапелационен е спортистът. За първи път здравенякът, който е ученик на НСА, демонстрира пред камера своите синове, които сполучливо вървят по стъпките му.

„ Не съм непогрешим, желая те да са моето по-добро аз. Те са моята горделивост. И двамата към този момент са първенци. Тази страст я поисквам на всекиго”, съобщи звездата. В навечерието на новия сезон на „ Сървайвър” Марчо, който взе участие в петото издание на риалити шоуто в Камбоджа, направи извънреден коментар за идния сезон. „ Искам да има повече стойностни и качествени играчи, които да дават прекрасен образец. Въпреки че това е игра, задкулисието не го обичам. Аз изгубих, само че излязох с чест и достолепие. Предаването остави ослепителен спомен в живота ми, с който се гордея. Играх като състезател. Не скърбя за нищо. На финала не желая да видя мощни против слаби, а по-скоро най-стойностните и най-достойните”, приключи Марчо Марков.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР