Замяната на левовете с евро, беше ясно, че ще стане.

...
Замяната на левовете с евро, беше ясно, че ще стане.
Коментари Харесай

Шок от еврото? Как да се пазим

" Замяната на левовете с евро, беше ясно, че ще стане. Просто хората не са осведомени, не знаят по какъв начин ще им се отрази. Ще има ли спомагателна инфлация? Този спор би трябвало да бъде иницииран от Българска народна банка. Тя е движеща мощ в паричната ни политика ", сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ Пламен Данаилов от " ИТН ".

" За да няма потрес една стопанска система, тя би трябвало да стигне до средноевропейските равнища. България изостана от междинния европейски приход. 

Бившите ръководещи споделиха, че в България няма корупция, а има ендемична корупция. Но получиха пестник с отчета, споделиха им се " не се справяте ". 

Отново не сме си свършили работата. 

Инфлацията е един от най-тежките стопански проблеми - от началото на годината цената на природния газ се е повишила съвсем два пъти. Това кара всички цени на продуктите да пораснат.

За това е националният проект за възобновяване и резистентност. Днес министър Петканов сподели, че го е изпратил за координиране с Европейска комисия. Важното е опцията българските компании да реализират по-високо равнище на продуктите.

С по-висока добавена стойност. Усещаме по джоба си, усещаме инфлацията всеки ден. Парите, които ще дойдат, би трябвало да бъдат вложени. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР