Замисляли ли сте се какво се случва с опаковките на

...
Замисляли ли сте се какво се случва с опаковките на
Коментари Харесай

Рециклирай за България и спечели

Замисляли ли сте се какво се случва с опаковките на продуктите, които ползвате? Надали! Е, време е да започнете, в случай че желаете да помогнете да опазим красивата си страна и планета.
Тази година Световната организация за преработване разгласи за първи път Световен ден на преработването, който означаваме през днешния ден, 18 март 2018 година
Като виновна медия ние от Actualno.com и останалите уеб сайтове от медийна група Webground желаеме да ви покажем по какъв начин ненужният отпадък може да се трансформира в нещо потребно и още веднъж да бъде употребен.
И защото когато сме повече, сме по-силни и всяка смяна е по-лесна и бърза, ви призоваваме да се присъедините към нас.
Единственото, което би трябвало да извършите, е да се снимате с надпис, на който е изписано: #АзРециклирамЗаБългария. След това пуснете фотографията обществено във Фейсбук профила си, естествено като добавите #АзРциклирамЗаБългария.
Също по този начин ни изпратете фотографията като персонално известие в страницата на Actualno.com във. Ние ще създадем албум с всички фрагменти, а на 15 май, Световният ден на климата, на лотариен принцип ще изтеглим печелившите, които ще получат награди от нашите другари EKOПАК.
И по този начин, вадете белите листи, пишете хаштага, снимайте се и ни пратете фотографията. Наградите ви чакат. И се похвалете на приятелите си, че рециклирате. Все отново България е наш общ дом. Нека я опазим дружно.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР