Замисляли ли сте се какво би се случило ако се

...
Замисляли ли сте се какво би се случило ако се
Коментари Харесай

Нов брутален латвийски Франкенщайн от Dartz

Замисляли ли сте се какво би се случило в случай че се кръстосат Mercedes GLS, Rolls-Royce Ghost и Range Rover? Резултатът би бил пагубен, нали? Това, което виждате на фотосите е новото създание на латвийското ателие Dartz, добило международна популярност около ултралуксозните си бронирани всъдеходи с тапицерия от кожа на китов пенис.



В случая обаче става дума за първообраз, а не за сериен вид. Въпреки това колата наподобява потресаващо грозно. От нея латвийците се надяват да изкарат новия си брониран всъдеход Dartz Prombron Black Alligator, който ще употребява платформата на наточения Mercedes-AMG GLS 63. както се вижда от фотосите, движещият се макет употребява фарове от Rolls-Royce Ghost и задни светлини от Range Rover, а каросерията е меко казано недодялана.



Какъв ще е крайният резултат, следва да забележим. Иначе латвийците плануват да употребяват и Mercedes-овския мотор с мощ 760 к.с. и 1 200 Нм, а интериорът на всъдехода ще се тапицира с кожа от крокодил. Въпреки че външният тип на новия Dartz, който ще бъде създаден в лимитирана серия от 50 екземпляра, към момента не е явен, половината 50-те Alligator-а към този момент са предплатени от китайци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР