Заместник-външният министър на Великобритания Марк Фийлд е временно отстранен от

...
Заместник-външният министър на Великобритания Марк Фийлд е временно отстранен от
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за скандалната изцепка на британски депутат с руса мадама

Заместник-външният министър на Англия Марк Фийлд е краткотрайно отхвърлен от поста си. Това оповестиха от "Даунинг стрийт " 10. Причината - Фийлд блъсна жестоко екоактивистка по време на формален прием.

Традиционната тирада на финансовия министър Филип Хамънд, отдадена на стопанската система, беше прекратена от няколко дами, облечени във вечерни рокли и с ленти с надпис "Спешен случай - климат ". С помощта на високоговорители те крещяха лозунги в отбрана на природата и против климатичните промени. Настъпи блъсканица, а няколко камери съумяха да уловят по какъв начин заместник-министърът на външните работи Марк Фийлд, става и жестоко избутва една от от дамите. Групата е част от екоорганизацията "Грийнпийс ".

На Острова настръхнаха: Какво прави английски народен представител с тази руса дама (ВИДЕО)

Днес Фийлд, за който се счита, че е изключително непосредствен с посланик номер едно на Англия Джеръми Хънт, призна, че е реагирал прекомерно бурно, само че изясни, че поради неналичието на защита си е помислил, че дамата може да е въоръжена. Хънт, който е един от двамата претенденти за водач на Консервативната партия и министър председател на страната, сподели, че заместникът му е признал, че би трябвало да се извини, прецизира Българска национална телевизия.

Джеръми Хънт, министър на външните работи сподели: "Марк сервира своите откровени извинения.Той призна, че е реагирал прекомерно бурно. Но би трябвало да знаем, че е в него интерес, а и в полза на въпросната дама, да има цялостно следствие на случая, което и ще бъде направено ".

Марк Фийлд се е заел да сътрудничи следствието, което към този момент стартира. А след паниката, финансовият министър въпреки всичко довърши речта си, част от която беше отдадена на климата.

Филип Хамънд, министър на финансите на Англия съобщи: "Иронията е, че това държавно управление стана първото в света, поело уговорката за нулеви въглеродни излъчвания до 2050 година ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР