Заместник-управителят на болницата в Омск Анатолий Калиниченко, където по спешност

...
Заместник-управителят на болницата в Омск Анатолий Калиниченко, където по спешност
Коментари Харесай

Извънредни новини от болницата за Алексей Навални

Заместник-управителят на болничното заведение в Омск Анатолий Калиниченко, където по неотложност бе настанен Алексей Навални, съобщи, че до края на деня ще има повече информация по отношение на аргументите, които са водели до внезапното утежняване здравословното положение на кремълския критик.

„ Има няколко вероятни диагнози, които ще се потвърдят или отхвърлят в процеса на диагностициране. Провеждат се редица лечебни и диагностични дейности, лабораторни проучвания и съвещания с разнообразни експерти отблизо и далеч… В течение на днешния ден, може да се каже, че ще сме в положение да сложим диагноза “, съобщи Калиниченко.

По-рано стана ясно, че летейки към Москва, на Навални му е станало зле, като той бе признат по неотложност в болничното заведение в Омск, където се намира и сега в положение на кома. Според неговия представител, опозиционерът може да е бил токсичен, защото пил чай преди да бъде признат в болничното заведение.

Компанията снабдител на напитките на летището в Томск, където се оказа че Навални е пил черен чай, изрече подготвеност да спомага. На борда на самолета, обратно на първичната информация, кремълският критик не е ял или пил нищо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР