Заместник-ръководителят на руската окупационна администрация в Херсон Кирил Стремоусов отправи

...
Заместник-ръководителят на руската окупационна администрация в Херсон Кирил Стремоусов отправи
Коментари Харесай

Вторият човек в Херсон предложи на Сергей Шойгу да се застреля

Заместник-ръководителят на съветската окупационна администрация в Херсон Кирил Стремоусов насочи остра рецензия против " московските генерали " и предложи министърът на защитата на страната Сергей Шойгу да се простреля поради неуспехите на съветската войска в Украйна, в доста рядко обществено неодобрение на висшето управление на Кремъл, предава Ройтерс.

След повече от седем месеца война в Украйна, главните военни цели на Русия към момента не са реализирани,а съветските сили претърпяха поредност от провали на бойното поле през последните месеци, принуждавайки Путин.

накара тази седмица двама могъщи съдружници на съветския президент Владимир Путин обществено да се подиграят на водачите на армията.
 Кадиров: Москва би трябвало да обмисли използването на нуклеарно оръжие
Кадиров: Москва би трябвало да обмисли използването на нуклеарно оръжие

Пригожин поддържа Кадиров в офанзивите му против военните

В четириминутно видео известие Кирил Стремоусов обществено се скара на " генералите и министрите " в Москва, че не схващат проблемите на фронта.

" Наистина мнозина споделят: министър на защитата, който е позволил такова положение на нещата, като офицер би се сзастрелял ", сподели Стремоусов. " Но знаете, че думата " офицер " е неразбираема за мнозина. "

Подобна обществена - и обидна - рецензия към висшия екип на Путин от системата е извънредно рядка в модерна Русия.

Министърът на защитата Сергей Шойгу, един от най-близките съдружници на Путин, беше назначен през 2012 година Тяхното другарство е толкоз близко, че двамата мъже постоянно прекарваха отпуските си дружно в горите и планините в родната на Шойгу република Тува.
 ISW: Путин приготвя почвата Шойгу да поеме виновността за неуспеха в Украйна
ISW: Путин приготвя почвата Шойгу да поеме виновността за неуспеха в Украйна

Стъпки към анексия на фона на украински триумфи

Министерството на защитата отхвърли неотложен коментар.

Стремоусов добавя рецензиите си с хвалебствени думи за бойците, които стояха до гибелта си, с цел да защитят страната си, противопоставяйки техния подвиг на " некомпетентните военачалници " в Москва .

" Да кажем това: Министерството на защитата не се състои единствено от министри, генерали, корумпирани мародери и друга разна сган , а от всички тези герои, които през днешния ден са дали живота си, които стоят до дъно ", сподели Стремоусов.

Стремоусов похвали чеченския водач Рамзан Кадиров, който

" Съгласен съм с Рамзан Ахматович Кадиров, който повдигна този въпрос. Браво ", сподели той.
 Кадиров стана генерал-полковник
Кадиров стана генерал-полковник

Путин го увеличи за рождения му ден

Припомняме, че на 30 септември Путин подписа " контракти за присъединение " с четири украински района - Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка (Русия управлява по-голямата част от нея без основния град Запорожие - бел.ред.) области, с което измежду " референдуми ",които не получиха самопризнание от интернационалната общественост, включтелно от съдружници на Русия като Сърбия. 
 Светът осъди анексията на украински територии от Русия
Светът осъди анексията на украински територии от Русия

Русия прави нов опит за жестоко занемаряване на интернационалното право
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР