Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев приписа

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев приписа
Коментари Харесай

Медведев приписа взрива на Кримския мост на провалената държава Украйна

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев приписа закононарушението на " провалената страна " Украйна. " Това беше терористичен акт и бойкот, осъществен от незаконния киевски режим. Никога не е имало подозрение в това. Всички отчети бяха показани и бяха направени заключения ", акцентира той.  

" Русия би трябвало да отговори на терористичната офанзива на Украйна против Кримския мост, като непосредствено убие терористите ", добави Медведев, представен от съветски медии. По думите му подобен е обичаят на всички места по света и това чакат съветските жители.

На среща с съветския президент Владимир Путин в неделя вечерта ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин съобщи, че зад терористичната офанзива стоят украинските специфични служби, като съучастници са съветски и задгранични жители. Бастрикин сподели, че е почнало наказателно следствие и обвинените към този момент са разпознати с оперативната поддръжка на чиновници на Федералната работа за сигурност.  "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР