Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев обвини

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев обвини
Коментари Харесай

Тласкането на Русия към разпад е шахматна партия със смъртта

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев упрекна Съединени американски щати и техните съдружници, че се пробват да предизвикат разпадането на страната, и предизвести, че сходни опити могат да доведат до Деня на страшния съд, заяви Асошиейтед прес.

Медведев предизвести Запада, че опитът да тласне Русия към разпад ще се равнява на " шахматна партия със гибелта ".

След като участва на прощалната гала на някогашния руски водач Михаил Горбачов, Медведев разгласява пост в канала си в приложението за известия, в който загатва разпадането на Съветския съюз през 1991 година и упреква Съединени американски щати и техните съдружници, че се пробват да провокират разпадането на Русия.

Медведев твърди, че някои на Запад биха желали „ да се възползват от военния спор в Украйна, с цел да тласнат страната ни към ново стадий на раздробяване, да създадат всичко допустимо, с цел да сковават държавните институции на Русия и да лишат страната от ефикасен надзор, както се случи през 1991 година “

„ Това са мръсните сънища на англосаксонските извратеняци, които заспиват с тайната мисъл за разпадането на нашата страна, мислейки по какъв начин да ни раздробят на части, да ни нарежат на дребни късчета “, написа Медведев. " Подобни опити са доста рискови и не трябва да се подценяват. Тези мечтатели подценяват една елементарна аксиома: силовото раздробяване на нуклеарната мощ постоянно е шахматна партия със Смъртта, в която се знае тъкмо по кое време ще пристигна шах и матът: крах за човечеството. “

В умозаключение Медведев съобщи, че съветските нуклеарни арсенали са „ най-хубавата гаранция за опазване на Велика Русия “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР