Приключва морално и институционално най-вредният парламент в последните 10 години.

...
Приключва морално и институционално най-вредният парламент в последните 10 години.
Коментари Харесай

Нинова: Приключва морално и институционално най-вредният парламент в последните 10 години

Приключва морално и институционално най-вредният парламент в последните 10 години. Морално и институционално нездравословен, който ще остави тежки последствия за години напред в публичните и политически връзки в България ", съобщи Нинова. Това съобщи водачът на БСП  Корнелия Нинова в декларация от името на парламентарната група, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Морално нездравословен, тъй като " Промяната " се прегърна със статуквото. Някой си въобразяваше, че може да има изменена мафия, не може. Получи се мафиотизирана смяна. Резултатите от тези 10 месеца са изпиране на корупцията, на статуквото. Легализиране на кражбите и лобизма и слагане на паралелната страна на първи ред в най-висшата институция в България - Народното събрание ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия. 

По думите ѝ отблъскването на жителите от политиката ще има тежки последствия върху страната и нейното бъдещо развиване. Нинова бе сериозна към измененията в главния закон, описвайки го като " посягане " против националния суверенитет: " Състави се болшинство, което посегна на главните начала в Българската конституция. Промените в Конституцията лишиха българския народен суверенитет. Вместо правосъдна промяна, която цели правдивост, се направи правосъдна промяна, която задълбочи всички пороци в правосъдната промяна ". 

По думите ѝ евроатлантическият дух се бил изпарил, а нейната равносметка за 49-ия парламент е, че той бил " нездравословен ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР