Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Тома Биков заяви, че ще

...
Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Тома Биков заяви, че ще
Коментари Харесай

Митов: Днес няма да върнем мандата

Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Тома Биков съобщи, че ще върнат мандата за сформиране на държавно управление най-вероятно още през днешния ден.

Той взе думата по време на дебатите по проекторешението за налагане на мораториум върху избрани дейности на Министерския съвет в оставка.

Ако желаете да спрете всички концесии, всички покупко-продажби, всички назначения, би трябвало да извършите държавно управление, а не да занимавате час и половина цяла България с вашите несъответстващи изявления от всички страни, разяснява Тома Биков. И означи, че пред страната има извънредно значими провокации - намираме се в здравна рецесия, в обществени и стопански усложнения. Намираме се на ръба на политическа рецесия, тъй като никой от вас не е споделил договаря ли сега за някакво държавно управление, уточни той. "Ние ще върнем мандата най-вероятно още през днешния ден ", сподели Тома Биков.

Той разяснява, че няма значение дали мораториумът е бил признат предходната седмица или тази, тъй като е противоконституционен, само че огромният проблем е, че не знаем какво се случва в страната.

"Днес няма да върнем мандата. Ще проведем съвещание на партията на 23 април, на което ще вземем решение ". Това сподели пред публицисти в Народното събрание номинираният за министър-председател Даниел Митов в проектокабинета на ГЕРБ-СДС.

"Направихме сериозен, открит опит да призовем партиите, с които имахме желание да приказваме за сформиране на кабинет. За страдание, "Има подобен народ " отхвърли да води диалози с претекста, че предизборните им задължения не включват разговор с партиите на статуквото ", съобщи още Митов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР