Заместник-председателят на НС на БСП Атанас Зафиров води листата на

...
Заместник-председателят на НС на БСП Атанас Зафиров води листата на
Коментари Харесай

Атанас Зафиров води листата на „БСП за България“ във Врачанско, съставена от опитни и млади кандидати за народни представители

Заместник-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров води листата на претендентите за народни представители на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ във Врачански изборен регион.
Листата бе показана през днешния ден в пресклуба на Българска телеграфна агенция във Враца след регистрация в Районна изборна комисия за идните предварителни парламентарни избори. Втора в листата е известната във Враца като държавник Радка Тошева – общински консултант и читалищен деятел. След нея се подреждат доктор Митка Лечева- общопрактикуващ доктор в Мездра и Таня Найденова–специалист по интернационално частно право.
Двадесет и две годишният лингвист и деятел на младежкото обединяване Маргарит Тасков от Бяла Слатина е четвърти, юристът Анелия Исмаил, която е експерт по банково дело, пета. Следват Ивайло Иванов- ръководител на земеделска кооперация в Селановци, Вълчо Златанов, преподавател по история в Мизия и Цветелина Петрова, контрольор по труда.
Атанас Зафиров съобщи, че за него е чест и привилегия да води листа, в която опитът и младостта вървят ръка за ръка и разрешават да се слагат високи цели в предизборната акция. Той акцентира, че врачанската листа на „ Българска социалистическа партия за България “ е може би единствената уравновесена – тъкмо петдесет на петдесет, сред мъже и дами. „ Ще водим спокойна, рационална и трезва акция “, сподели още той и добави, че ще заложат на постигнатото в ръководството на страната през последните месеци.

Сред целите са отбрана на обществените права, повишение на приходите на работещите и пенсионерите, битка с неравенствата, справяне с енергийната и икономическата рецесия, правосъдна промяна, съответно опазване на здравето и обучение, почтена външна политика.

Зафиров насочи обръщение към по този начин наречените „ купувачи на гласове “, че ще имат сериозен отпор в лицето на претендентите за народни представители от Българска социалистическа партия за България. Той означи, че е поел ангажимент да помогне в битката с тази срамна търговия, с този непоносим недостатък на българската политическа система, който, по думите му в Област Враца е много релефно изразен „ Обявяваме война по всевъзможен начин в границите на закона на тази порочна процедура “, сподели в умозаключение Атанас Зафиров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР