Заместник-председателят на Китайската народна република Хан Джън се срещна вчера

...
Заместник-председателят на Китайската народна република Хан Джън се срещна вчера
Коментари Харесай

Заместник-председателят на КНР Хан Джън се срещна с изпълнителния президент на „Джардин Матисън“

Заместник-председателят на Китайската национална република Хан Джън се срещна през вчерашния ден в Пекин с Бен Кесуик, изпълнителен президент на мултинационалния конгломерат от компании „ Джардин Матисън “ (Jardine Matheson).

По време на диалога им Хан уточни, че Китай се практикува същински мултилатерализъм и предизвиква пламенно използването на самодейностите за световно развиване, световна сигурност и световна цивилизация. Отбелязвайки, че наклонността към икономическа глобализация няма да се промени, китайският заместник-председател уточни, че политиката на промени и отваряне е стратегически избор на Пекин и той ще продължи да способства за международното икономическо възобновяване и развиване.

Китай поддържа мултинационални компании, в това число „ Джардин Матисън “, да се развиват в страната, акцентира Хан Джън.

Кесуик благодари за мощната поддръжка на Пекин за развиването на компанията в страната и изрази оптимизъм по отношение на вероятностите на китайския пазар и желанието за дълготрайно развиване на него в името на взаимноизгодните резултати.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР