Заместник-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов заяви, че България е в

...
Заместник-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов заяви, че България е в
Коментари Харесай

Ахмед Ахмедов: В политическа криза сме. Новите партии да не опитват с анти ДПС риторика, защото ще рухнат

Заместник-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов съобщи, че България е в политическа рецесия и би трябвало скоро да се направи всичко допустимо, с цел да се излезе от нея.

" В момента има в сериозна политическа рецесия, която се задълбочава. Няма разговор сред партиите. Вчера завърши регистрацията и по наша информация се записаха 17 партии и осем обединения. Виждаме, че сред тях има и нови. Надявам се да си вземат поука от предишното. И на гърба на Движение за права и свободи с анти Движение за права и свободи реторика да не се стремят да са качат на политическата сцена, тъй като доста сме ги виждали, бързо ще рухнат. Това са партии, които нямат идеология и визия за развиването на нашата страна. Чертаят единствено разграничителни линии. " Аз с този не, с оня - не ". Ами с кого в края на краищата. Всички българи чакат от нас да се оправим с политическата рецесия. Движение за права и свободи в никакъв случай не чертае червени линии. Убедихте се в 48-ото Народно заседание ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Трябва да има правосъдна промяна. Проблемът е чисто професионален. Трябва да има баланс сред прокуратура и съд. Не одобряваме концепцията арбитър да управлява основния прокурор. Смятаме, че настоящето законодателство е доста положително, стига всеки да си прави работата. Санкциите " Магнитски " не мога да ги разясня.Той на територията на Европейския съюз не се ползва. Това е един административен акт, и сега сътрудника Делян Пеевски си го апелира в Съединени американски щати. Надяваме се скоро да бъде оневинен. Всеки е прав до доказване на виновността. Мисля, че България има едни по-сериозни тематики, с които би трябвало да се занимава. Ние от две години желаеме да знаем тези обстоятелства, не ни ги дават. Това е един политически акт. Ние направихме нашето следствие, от което нищо не излезе. Време е българската общност да си зададе въпроса по отношение на хората, които основават черни описи и вредят на българската стопанска система. Ние от Движение за права и свободи желаеме единствено обстоятелства и доказателства ", добави Ахмедов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР