Заместник-министърът на външните работи Костадин Коджабашев прие копия на акредитивните

...
Заместник-министърът на външните работи Костадин Коджабашев прие копия на акредитивните
Коментари Харесай

Зам.-министър Коджабашев прие копия на акредитивните писма на новия посланик на Казахстан

Заместник-министърът на външните работи Костадин Коджабашев одобри копия на акредитивните писма на новоназначения ексклузивен и пълномощен дипломат на Република Казахстан в България Виктор Валериевич Темирбаев.

По време на диалога заместник-министър Коджабашев посочи смисъла на Казахстан като главен сътрудник и обичаен другар на България в Централна Азия, както и готовността на страната ни за активизиране на политическия разговор и усилване на контактите сред хората.

Сред разискваните тематики на срещата бяха отличните двустранни връзки, съдействието в региона на образованието и науката, както и капацитетът за развиване на търговско-икономическите връзки.

Заместник-министър Костадин Коджабашев пожела триумф на новоназначения дипломат в осъществяването на неговата задача и го увери, че може да разчита на цялостна поддръжка и подпомагане от страна на Министерство на външните работи. Виктор Темирбаев благодари на заместник-министъра и изрази очакване за ползотворна взаимна работа в бъдеще по всички въпроси от общ интерес.  
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР