Заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева, кметът на община

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева, кметът на община
Коментари Харесай

Зам.-министър Ваня Колева откри многофункционално спортно игрище в Айтос

Заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева, кметът на община Айтос Васил Едрев и националният представител Севим Али откриха многофункционално спортно игрище в СУ „ Христо Ботев “, град Айтос. Проектът е финансиран от Министерството на младежта и спорта с 88 000 лв..

Ваня Колева посочи, че вложенията в спортна инфраструктура са факт, с помощта на държавното управление на премиера Бойко Борисов и персоналния ангажимент на министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

“Ако ММС не беши сложило като приоритет всеобщия спорт нищо от това, което през днешния ден виждате, нямаше да се случи “, съобщи зам.-министър Ваня Колева.

Колева добави, че още преди една година по време на надпреварата по акробатика в Айтос, е станала очевидец на цялостните зали.

„ Всички знаем какъв брой доста известни български спортисти са тръгнали от градове като Айтос, от тези зали, какъв брой е значимо за всички нас като родители, като институции младежите да живеят и порастват здрави, да построяват едно извънредно крепко общество на млади и дейни, можещи хора “, сподели Колева.

Кметът на община Айтос Васил Едрев благодари на Министерството на младежта и спорта за осъществения план и увери учениците, че ще изпълни двора със спортни уреди. Той изрично съобщи, че спортът възпитава и поправя оценките в бележника.

Съоръжението разполага с игрище с изкуствена трева и нова асфалтобетонна настилка. Осигурени са и съоръжения за мини футбол, баскетбол, волейбол и тенис на корт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР