Заместник-министърът на младежта и спорта Петър Георгиев участва заедно с

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Петър Георгиев участва заедно с
Коментари Харесай

Зам.-министър Георгиев участва в инспекцията на „Арена Бургас“

Заместник-министърът на младежта и спорта Петър Георгиев взе участие дружно с министъра на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков и арх. Деляна Панайотова – и.д. шеф на Дирекцията за народен строителен надзор в ревизия на „ Арена Бургас “.

След поредност от срещи с изпълнителя на обекта и управлението на ММС е стихотворец ангажимент залата да бъде пусната в употреба до 2 месеца. Това би трябвало да стане при осъществяване на към този момент подписания контракт.

„ Предстои преправка на плана за противопожарна сигурност и строителят е поел ангажимент за завършването на залата “, съобщи министър Шишков.

„ Една от предпочитаните цели на министър Весела Лечева е да се откри решение за довършването на „ Арена Бургас “ и по този въпрос се работи от първия ден на мандата. Костваше към два месеца и половина работа на експертни групи и в последна сметка се реализира съглашение сред вложителя на залата и Министерството на младежта и спорта “, съобщи зам.-министър Петър Георгиев.

„ Благодаря на министър Шишков, на министъра на младежта и спорта Весела Лечева, на регионалния шеф Мария Нейкова, както и на ДНСК, че се откри държавническа и политическа воля залата да се приключи. Това безвремие от съвсем година и половина във връзка с „ Арена Бургас, в което нищо не се правеше, беше изгубено време за града и за спорта “, означи кметът на Бургас Димитър Николов. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР