Заместник министър-председателят по обществен ред и сигурност Иван ДемерджиевИван Демерджиев е

...
Заместник министър-председателят по обществен ред и сигурност Иван ДемерджиевИван Демерджиев е
Коментари Харесай

Министър Демерджиев връчи наградата Посланик на доброто на полицаи от Русе

Заместник министър-председателят по публичен ред и сигурност Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година връчи премията „ Посланик на положителното “ на служителите на реда от Второ районно полицейско ръководство в Русе – Мариела Андреева, Пламен Манчев, Станислав Димитров, Венелин Иванов, Калоян Колев, Стилиян Емануилов и Велин Велев, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Полицаите идват първи на сигнал за пожар в Центъра за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с увреждания „ Любов ” и, макар че не разполагат със специфична екипировка, стартират евакуация на децата и младежите до идването на сътрудниците им пожарникари. Част от служителите на реда са обгазени, само че все пак всички остават на място, с цел да оказват помощ. Благодарение на бързата им реакция и смела постъпка огнената буря нанася единствено материални вреди и няма потърпевши. 

Министър Демерджиев беше безапелационен, че всеки ден изпитва горделивост от чиновниците на Министерство на вътрешните работи. „ Ние сме хората, които са най-близо до всеки, който има потребност от помощ. Ние сме хората, които обезпечават успокоение и сигурност, хора, които извършват предопределение “, съобщи той и добави: „ Да застрашиш личния си живот и здраве, с цел да спасиш непознатия за мен е висша форма на положително. Поклон пред чиновниците на Министерство на вътрешните работи “.

Държавната организация за протекция на детето за четвърта поредна година връчва премията „ Посланик на годината “. Призът се дава на персони, експерти и организации, помогнали на дете и/или на фамилията му и трансформирали житейска им орис. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР