Заместник-кметът на Стралджа Гроздан Иванов разкритикува премиера Николай Денков заради

...
Заместник-кметът на Стралджа Гроздан Иванов разкритикува премиера Николай Денков заради
Коментари Харесай

Зам.-кмет към премиера: Когато умнокрасивите протестиращи хвърляха турски домати беше демократично, а земеделците са терористи, а?

Заместник-кметът на Стралджа Гроздан Иванов разкритикува премиера Николай Денков поради изявленията му по адрес на зърнопроизводителите. През профила си в обществената мрежа Фейсбук той насочва и въпроси към него по какъв начин едно гражданско неподчиение се смята за демократично, а на други за тероризъм, видя " Фокус "

Ето какво написа Иванов:

Господин министър председател, когато умнокрасивите протестиращи в София сваляха Борисов и Гешев, хвърляха домати и яйца в центъра на града и блокираха столицата, всичко беше О.К. и беше демократично, само че в случай че земеделци стачкуват са терористи, а?

Или както споделяше великият Георги Русев в един български филм: " Прасета не може, а кучета и котки може! ".

Господа ръководещи, вие, които гордо се кичите със значката " демократи " и искахте народна власт, ето ви я в най-висша степен. И няма значение дали протестиращите са богати, притежатели на покои или имат три оранжерии и не излизат от тях.

Всеки има право да стачкува (стига да не нарушава законите), на противното му казвахте тоталитаризъм.

Не са ли ви учили в Харвард?

А в този момент малко и за тези, които са почитатели на ръководещите и в този момент жигосват земеделците: Не се ли замисляхте, когато хвърляхте домати и яйца на митингите, че доматите в действителност са турски (погледнете щайгата), а яйцата от Полша?!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР