Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим бе гост на тържеството

...
Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим бе гост на тържеството
Коментари Харесай

Заместник-кметът Хабибе Расим поздрави колектива и потребителите на Дома за стари хора за 18-тата годишнина от официалното откриване на социалната услуга

Заместник-кметът на Община Разград Хабибе Расим бе посетител на тържеството по случай 18-тата годишнина от формалното разкриване на обществената услуга Дом за остарели хора в Разград.

Г-жа Расим поздрави колектива и потребителите за годишнината и връчи на шефа Айше Еюбова приветствен адрес от Кмета Денчо Бояджиев. Подарък от градоначалника бе и празничната торта, към която колективът и потребителите на обществената услуга в края на тържеството запяха „ Честит да бъде този ден “.

Тържеството стартира с водосвет за здраве, отслужен от отец Дмитрий Терзи.

Празничната стратегия откриха потребителки на обществената услуга, които, облечени в красиви носии, извършиха няколко фолклорни песни и рецитираха обичани стихове.

Гостуващите реализатори също събраха доста овации. В приветствения концерт за възрастните дами и мъже в Дома за остарели хора участваха: девойките от Балетна школа при НЧ “Развитие 1869 “ с ръководители Мария Керчева, Виолета Желязкова и Милена Милева; както и артистите, музикантите и танцьорите от Капански ансамбъл-Разград с шеф Светослав Стойчев.

Тържеството бе отдадено и на Деня на християнското семейство.

В Дома за остарели хора все още живеят 74 възрастни хора. Социалната услуга се обитава в постройката на ул. „ Хаджи Димитър “30 от 21 ноември 2004 година, преди този момент Домът за остарели хора е бил в други здания.

Официални посетители на тържеството бяха още: заместител регионалният шеф Найден Късов, шефът на РД “Социално подкрепяне “ Росица Бончева, шефът на отдел „ Социални услуги и опазване на здравето “ в Община Разград Лейман Тюлеоглуева, ръководители на други обществени услуги.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР