Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев извърши оглед на дейностите

...
Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев извърши оглед на дейностите
Коментари Харесай

Тази седмица приключва асфалтирането на велоалеята до „Пчелина“

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев извърши оглед на дейностите по социална поръчка „ Инженеринг – планиране, осъществяване на СМР и практикуване на авторски контрол, на обект „ Ремонт на алея с трайна настилка за пешеходци, велосипедисти и хора с повредена подвижност Разград – Пчелина “.

Дейностите се правят от „ Пътно строителство “АД, които завоюваха публичната поръчка с ценово предложение от 230 000 лева

По-голямата част от асфалтирането на велоалеята е осъществено – откриха заместник-кметът Добрин Добрев и началникът на отдел „ Инвестиционни действия “ в Община Разград Мирослав Йорданов. Очаква се при подобаващи метеорологични условия асфалтирането да завърши до края на седмицата. През идната седмица, още веднъж при уместно време, служащите от „ Пътно строителство “ ще продължат работа по велоалеята, като дооформят банкетите, възстановят мантинелите и слагат маркировка върху новия асфалт.

Община Разград и фирмата-изпълнител приканват жителите да се въздържат от интензивно потребление на велоалеята, до момента в който се правят ремонтни работи по нея.

Ремонтните работи се правят по цялата велоалея, която е с дължина е 5,5 км. и ширината й е 2 метра.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР